5 factori care influențează cât timp petreci la serviciu. Toți angajații și șefii ar trebui să-i știe

5 factori care influențează cât timp petreci la serviciu. Toți angajații și șefii ar trebui să-i știe

Un studiu realizat de o companie de consultanță financiară și audit a scos la iveală faptul că 7 din 10 români lucrează peste program. De asemenea, o analiză a Organizaţiei pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (OCDE) arată că românii muncesc mai mult decât germanii, având însă o productivitate de 7,5 ori mai mică decât a lor, așa încât este limpede că o problemă a angajaților din țara noastră este eficiența scăzută.

Deși ocupațiile variază și fiecare dintre activități are propriile sisteme de evaluare a eficienței, există mai multe puncte comune, indiferent de mediul de lucru. Iată ce trebuie să știe orice angajat care vrea să-și crească eficiența la serviciu.

Muncă mai puțină și făcută în mod inteligent

Trăim în secolul tehnologiei, iar în 2016 o mulțime dintre activitățile zilnice ale unui angajat ar putea fi înlocuite cu succes de programe specializate. În acest fel, salariatul poate să se ocupe de alte lucruri, mai importante și care nu pot fi automatizate cu ajutorul computerului. De le programele de contabilitate, la cele de administrare a personalului, acestea sunt adevărate mine de aur pentru un angajat depășit de volumul de muncă și care este supus greșelii umane.

Citeste continuarea pe 24Actual.com!

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]