“Acum fix un an ma injura un domn. 50 de ani, om de afaceri, din Vest.”

“Acum fix un an ma injura un domn. 50 de ani, om de afaceri, din Vest.”

“Acum fix un an ma injura un domn. 50 de ani, om de afaceri, din Vest.”- lectia lui Silviu Iliuta, autorul cronicipebune.

Acum fix un an ma injura un domn. 50 de ani, om de afaceri, din Vest. Aparuse la “Mare e gradina facebook” si radea de el tot orasul.
M-a injurat mai bine de o ora, mi-a spus ca rad de el toti cunoscutii. M-a injurat iar de mama mea si de mama focului, s-a tanguit, apoi m-a injurat cu mai mult elan. Dupa ce s-a linistit, l-am intrebat daca oamenii rad de ce comenteaza altii sau de “che skrie iel acolo”?
Mi-a spus, pe limba lui (era foarte greu de inteles), ca oamenii rad pentru ca vad postarile lui pe diverse grupuri de pe facebook si pe site-uri. L-am intrebat: si ce faceti? Ii luati pe toti la rand? Scrieti fiecarui administrator al paginii in parte? Cu grupurile cum rezolvati? Amenintati fiecare membru ca daca distribuie postarea o sa aiba de-a face cu dumneavoastra?…

Acum a redescoperit cartile, citeste mai mult decat mine si, cel putin o data pe saptamana, conversam pe mesagerie despre diverse lecturi. La un moment dat, intr-un mesaj, mi-a scris: “Stii, Silviu, nu te superi ca iti spun, dar “la laborator” e cacofonie.” N-o sa uit niciodata momentul. Stiu ca nu va intereseaza, dar eu am fost foarte foarte foarte mandru de el.
Azi mi-a trimis o palinca. La fix un an de la ultima lui injuratura.

Tot articolul aici

pagec

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]