Alege chipul care te sperie cel mai tare si vezi latura ascunsa a firii tale!

Alege chipul care te sperie cel mai tare si vezi latura ascunsa a firii tale!

Alege chipul care te sperie cel mai tare si vezi latura ascunsa a firii tale!

11954660_658997244202938_6196196680103741919_n

Testul Szondi este considerat a fi unul dintre cele mai bune teste pentru a scoate la iveal apersonalitatea si latura ascunsa, negativa a fiecarui om. Teoria lui Szondi era ca oamenii sunt atrasi intrinsec de cei asemanatori lor.

Acum ca ai ales, vezi in lista de mai jos unde te incadrezi.

1. Sadistul
Ești o persoană calmă, care sare mereu în ajutorul celorlalți. E posibil ca acest lucru să fie rezultatul unor fapte mai puțin plăcute din copilăria ta. Mai exact, să îți fi reprimat un comportament dominant și autoritar din primii ani ai vieții.

2. Epilepticul
Ești o fire prietenoasă și îți place să ai controlul asupra multor aspecte din viața ta. Ceea ce e posibil să fi reprimat sunt impulsivitatea, furia și agresivitatea.

3. Catatonicul
Nu îți plac schimbările de niciun fel, pentru că ești fericit cu ceea ce ai și cu ceea ce ai reușit până acum. Conform testului, ai reprimat negativismul și hiperactivitatea minții tale.

4. Schizofrenicul
Ești genul de persoană dependentă de familie și prieteni. Nu ți-ai putea imagina viața în singurătate, iar asta demonstrează că ți-ai reprimat emoțiile negative, gândurile negre și indiferența față de cei din jurul tău.

5. Istericul
Ești o persoană timidă, căreia nu îi place să iasă prea mult în evidență, însă, conform teoriei lui Szondi, latura ta ascunsă este una total opusă – gălăgioasă, superficială și instabilă emoțional.

6. Depresivul
Ești o persoană mereu veselă și pusă pe distracție. Cu toate acestea, latura ta ascunsă ar fi una întunecată, dominată de vină și sentimente de inferioritate.

7. Maniacul
Ești o persoană discretă, care își vede de propria viață și nu se amestecă în treburile altora. Ceea ce e posibil să fi reprimat sunt impulsivitatea, comportamentul agresiv și dominant.

8. Suferindul de o tulburare de identitate
Se spune despre cei care aleg fotografia cu numărul opt că țin să le demonstreze tuturor cât de bine se încadrează ei în tiparul sexului lor biologic. Cu toate acestea, ceea ce e posibil să fi reprimat, conștient sau inconștient, este dorința ta de a fi acceptat în societate ca membru al sexului opus.

Sursa aici

 

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]