Alege un inel și află cum stai cu dragostea. Testul inelului de logodnă.

Alege un inel și află cum stai cu dragostea. Testul inelului de logodnă.

Alege un inel și află cum stai cu dragostea. Testul inelului de logodnă.

inel-1

Inelele de logodnă există din cele mai vechi timpuri. În preistorie, primii oameni obișnuiau să împletească iarbă și să o lege în jurul încheieturilor mâinii, gleznelor și taliei pentru a lega spiritul și a-l controla.

De abia după 1800, inele de logodnă au ajuns să fie împodobite cu diamante sau pietre prețioase (smarald, ametist, rubin).

Încearcă acest test inedit pentru a descoperi cum iubești. Alege un inel fără să te gândești prea mult și acesta îți va dezvălui ce e dragostea pentru tine.

Ai ales inelul 1. Dragostea te face să te simți răsfățată. Când ești iubită simți că dragostea scoate ce-i mai bun din tine. Devii mai luminoasă și mai încrezătoare. Când nu ești iubită te simți invizibilă. Pentru tine dragostea înseamnă validare. Dragostea adevărată înseamnă pentru tine bogăție și certitudine. Când iubești, te implici cu totul, pentru tine nu există jumătăți de măsură.

Ai ales inelul 2. Dragostea te face să te simți confortabil și calmă. Nu ai nevoie de multe în lumea asta, dragostea îți este suficientă pentru a supraviețui. Să nu fii iubită e o tragedie pentru tine, îți pierzi speranța repede. Pentru tine dragostea adevărată înseamnă să dai totul și să nu aștepți nimic în schimb. Dragostea nu ține scorul, nu se cântărește.

Continuarea aici: www.poatenustiai.ro

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]