Ce sanse ai sa ramai singura, in functie de zodie! Vezi daca esti pe lista celor care sufera din iubire

Ce sanse ai sa ramai singura, in functie de zodie! Vezi daca esti pe lista celor care sufera din iubire

Cu totii avem de suferit din cauza iubirii. Mai nou, astrologii afirma ca succesul in dragoste tine si de semnul zodiacal sub care ne-am nascut.

Berbec. Şansele ca un nativ al acestei zodii să fie părăsit sunt de 40%, în mare parte fiind vina partenerului, care este posibil să te înşele. Cu toate astea, nici tu nu eşti uşă de biserică, aşa că nu te mira când idila ta secretă va fi descoperită.

Taur. Pasional din fire, Taurul nu prea are obiceiul de a călca strâmb, aşa că despărţirea ar fi cauzată de infidelitatea celuilalt. Şansele de a rămâne singur sunt în acest caz de 60%.

Gemeni. Despărţirea de partener în cazul Gemenilor ţine foarte mult de destin. Cu 50% şanse ca asta să se întâmple, separarea dintre acest nativ şi partenerul său ar sta la baza infidelităţii de ambele părţi, dar şi din cauza plictiselii ce ar putea dăuna relaţiei voastre.

Rac. Şansele ca un Rac să fie părăsit sunt puţin mai mari, de 60%. Cele mai dese motive de despărţire? Racul s-ar putea plictisi de relaţia în care se află, ori nu va mai suporta gelozia partenerului de viaţă.

Citeste continuarea pe 24actual.com!

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]