Linia din palma ta care te fereste de toate relele! Vezi daca o ai si tu!

Linia din palma ta care te fereste de toate relele! Vezi daca o ai si tu!

Linia din palma ta care te fereste de toate relele! Vezi daca o ai si tu!

Persoanele care au in palma o linie paralela cu linia vietii se vor bucura de un noroc incredibil. Greutatile si problemele vor sta intotdeauna departe de aceste persoane iar fericirea nu ii va abandona niciodata.

Aceasta linie este foarte rara. Este numita linia Ingerului Pazitor si se spune despre persoana care o are ca este binecuvantata cu protectia unui inger pazitor. Unii o numesc linia lui Marte, de fapt o alta linie a vietii.

Persoanele care au aceasta linie in palma sunt foarte norocoase. Supravietuiesc intotdeauna in caz de calamitati sau accidente, sunt sanatoase, nu au probleme financiare si trec usor peste obstacolele vietii, noteaza maya pentru secretele.

Daca aveti norocul sa va fi nascut cu o asemenea linie, ar trebui sa-i fiti recunoscatori lui Dumnezeu, sortii si Ingerului Pazitor.

Linia Ingerului Pazitor, care este paralela cu linia vietii, este un semn important. Un om cu o asemenea distinctie este protejat de toate lucrurile rele din viata.

Linia Ingerului Pazitor aflata la mana dreapta reprezinta rasplata pentru fapte bune. Ea este un dar in urma lucrurilor bune facute in decursul vietii sau in urma suferintei.

Linia Ingerului Pazitor de la mana stanga reprezinta darul si protectia pe care persoana respectiva le-a primit la nastere. Acest fenomen este destul de rar mostenit.

Sursa aici

linie_opt-1

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]