Lucruri pe care bărbații le observă din prima la o femeie!

Lucruri pe care bărbații le observă din prima la o femeie!

Lucruri pe care bărbații le observă din prima la o femeie!

Te-ai întrebat vreodată care este primul lucru pe care îl observă bărbaţii la noi? Ei bine, dacă noi suntem destul de complicate, ei pot fi „citiţi“ foarte uşor.
Un zâmbet fabulos, o privire seducătoare, prima impresie este întotdeauna importantă atât în cazul femeilor, cât şi în cazul bărbaţilor. Sigur, atracţia fizică nu garantează succesul unei relaţii, mai sunt necesare şi alte „ingrediente“ pentru ca aceasta să funcţioneze. Însă nu trebuie să ignorăm nici micile detalii care fac diferenţa în primă instanţă, pentru că oricât de inteligentă, haioasă şi charismatică ar fi o femeie, bărbaţii observă cu totul altceva la început.

Aşadar, să decodăm gândurilor lor: iată care sunt lucrurile pe care bărbaţii le remarcă prima dată la femei:

Un zâmbet frumos va fi întotdeauna remarcat instantaneu. Nu este deloc surprinzător că o femeie veselă, plină de energie, cu un zâmbet molipsitor, va atrage de fiecare dată atenţia celor din jur. Nu uita, zâmbeşte cât mai des pentru că cineva se va îndrăgosti de zâmbetul tău.

Un alt aspect pe care bărbaţii îl remarcă în primele momente este privirea. Cu siguranţă ai tot auzit expresia „ochii sunt oglinda sufletului“. Nu ştim exact cât de adevărată este, însă, fără îndoială, privirea poate transmite un mesaj cât se poate de clar. În concluzie, data viitoare ai grijă ce-i comunici prin intermediul ochilor!

Continuarea aici

1800849-1280x1024-desktopnexus-com-crop

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]