„Te iubesc”. Care dintre parteneri spune primul aceste cuvinte şi de ce?!

„Te iubesc”. Care dintre parteneri spune primul aceste cuvinte şi de ce?!

„Te iubesc”. Care dintre parteneri spune primul aceste cuvinte şi de ce?!

“Te iubesc” nu este doar un simplu cliseu pe care il spunem cand suntem fericiti, ci are o putere atat de mare, incat activeaza intreg sistemul neurologic din creierul nostru si genereaza o stare euforica la nivelul intregului corp.

Primul “Te iubesc” inseamna aprobarea sentimentelor. “Te iubesc” spus in timpul unei relatii lungi, inseamna confirmare primului “Te iubesc”.

Potrivit unui studiu realizat la Universitatea PennState Harrisburg, bărbaţii sunt aceia mai înclinaţi să spună primii „te iubesc”. De fapt, unii dintre ei încep să-şi declare astfel dragostea la doar câteva săptămâni de relaţie. Această „grabă” ar putea fi justificată de faptul că ei gândesc diferit faţă de femei, acestea din urmă având nevoie de mai mult timp pentru a-şi evalua partenerul, informează Business Insider.

Spuneti-le des parintilor, bunicilor, fratilor, verisorilor, sotiilor, sotilor, iubitilor si iubitelor acest Te iubesc deoarece depresiile, supararile si toate starile negative produse de creier, pot disparea instantaneu datorita acestui mic impuls. Perceptia pe care o vedem de la cei care spun des „Te Iubesc”, este construita in jurul starilor de fericire, venita din bunavointa si ajutor nelimitat, mila, iertare si intelegere fara judecata”, conchide psihologul Alexandru Plesea.

Sursa: www.perfecte.rowww.descopera.ro

he_loves_me__he_loves_me_not___by_aleksheart-d30v49o

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]