Cimitirul Diavolului – locul de pe Pământ în care totul ia foc din senin, iar cadavrele nu putrezesc

Cimitirul Diavolului – locul de pe Pământ în care totul ia foc din senin, iar cadavrele nu putrezesc

Un chip de Satana sculptat pe trunchiul unui copac, o pajiste in forma ovala exact in mijlocul unei paduri si fenomene inexplicabile. Altfel spus, CIMITIRUL DIAVOLULUI. Acest loc infricosator se afla in apropiere de satul Kova din regiunea Krasnoyarsk din Rusia, iar locuitorii din apropiere ii avertizeaza mereu pe drumeti sa pastreze distanta.

In apropiere de satul Kova din regiunea Krasnoyarsk din Rusia, in mijlocul unei paduri, se afla o pajiste misterioasa, de forma ovala, unde au loc mai multe fenomene greu de explicat. Locuitorii din apropiere au sculptat pe trunchiul unui copac un chip al Satanei, ca sa-i avertizeze pe drumeti sa pastreze distanta, iar locul a fost numit Cimitirul Diavolului.

Locul iti da fiori si daca il vezi prin prisma unor imagini. Putinii oameni care au avut curajul sa vina aici ca sa cerceteze fenomenul s-au plans de dureri de cap, greata si stari inexplicabile de anxietate, iar echipamentele de cercetare li s-au defectat brusc.

De altfel, multi exploratori care au vrut sa ajunga aici au disparut in imensa taiga ruseasca. In total 75 de persoane, intre anii 1980-1990, inclusiv trei grupuri organizate, nu s-au mai intors niciodata. cititi continuarea pe Kromania.ro

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]