Tanara din imagine este superba, e fotomodel si adora skateboardingul! Din nefericire, are un handicap fizic: nu are picioare

Tanara din imagine este superba, e fotomodel si adora skateboardingul! Din nefericire, are un handicap fizic: nu are picioare

Kanya Sesser are 23 de ani, este fotomodel, adora sa faca mult sport si sa practice surf sau skateboarding. Tanara este un atlet de succes si fotomodel pentru lenjerie intima, job care ii aduce 650 de lire pe zi.

Tanara traieste in California si a fost adoptata din Thailanda cand avea 5 ani. Nu are un scaun cu rotile si se deplaseaza cu ajutorul unui skateboard. Este innebunita dupa sport si in prezent se antreneaza pentru Paralimpicele de iarna din 2018.

Si-a inceput cariera ca model cand avea 15 ani, dar nu este un lucru pe care si l-a dorit cu ardoare: „E ceva amuzant si imi arata povestea. Sunt diferita si asta e sexy, nu am nevoie de picioare ca sa ma simt sexy. Imi place sa le arat oamenilor frumusetea mea, pozele astea imi arata puterea si castig bani buni din asta. Iubitul meu adora pozele mele, mi-a spus ca sunt frumoase si unice.”

Vezi continuarea pe kromania.ro

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]