Video Experimentul inedit al unei familii: Ce se întâmplă dacă RENUNŢI TIMP DE UN AN LA ZAHĂR

Video Experimentul inedit al unei familii: Ce se întâmplă dacă RENUNŢI TIMP DE UN AN LA ZAHĂR

Povestea lui Eve Schaub care, timp de un an, a renunţat împreună cu familia ei la consumul de zahăr, ne arată ce impact are această schimbare. Schaub a scris şi o carte pe această temă, Year of No Sugar, publicată săptămânile trecute.

Familia Schaub a eliminat din dietă nu doar zahărul ca atare şi mierea, ci şi toate alimentele care conţin zahăr adăugat, multe dintre ele neaşteptate: sosuri pentru salate, maioneză, pâine, chiar şi bacon. Singura excepţie a constituit-o zahărul natural, regăsit în fructe. Potrivit mărturiilor celor patru membri ai familiei, părinţii şi cei doi copii, schimbările pozitive nu au întârziat să apară, deşi s-au instalat într-un ritm lent.

Una dintre principalele modificări a fost faptul că cei patru au început să se simtă mai energici şi să aibă mai puţine probleme de sănătate, iar atunci când au avut, de pildă, viroze, susţin că s-au vindecat mai repede. Surprinzător pentru mulţi, niciunul din cei patru nu a slăbit în timpul acestui experiment… Cititi continuarea pe Kromania.ro

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]