Ce spun degetele de la picioare despre tine!

Ce spun degetele de la picioare despre tine!

Ce spun degetele de la picioare despre tine!

Am aflat ce spun degetele de la picioare despre tine. Descopera-ti personalitatea in functie de lungimea sau aspectul degetelor/picioarelor tale.

In China si India, practica observarii degetelor de la picioare pentru a citi ce destin ii asteapta pe oameni este cat se poate de banala. Afla din secretele asiaticilor ce spun degetele de la picioare despre tine.

Ce spune degetul mare de la picior despre tine

Asiaticii care ‘citesc’ picioarele ca pe niste carti de tarot sustin ca daca ai degetul mare este mai mare decat al doilea deget, gasesti solutii complexe si eficiente la toate problemele. Daca degetul mare este mai mic sau egal cu cel de-al doilea deget, esti capabil sa faci mai multe lucruri in acelasi timp. De asemenea, ii poti manipula pe ceilalti cu usurinta.

Ce spune despre tine degetul mijlociu de la picior

Daca degetul mijlociu este cel mai mare din cele 5 degete de la un picior, esti o persoana creativa. Ii surprinzi mereu pe cei din jur cu ideile tale si scoti la iveala talente nebanuite de fiecare data.

Ce inseamna daca ai degetele lungi

Daca ai degetele foarte lungi si drepte, la fel ca in imaginea articolului, te definesc urmatoarele caracteristici: ambitia, puterea de munca incredibila, simtul artistic accentuat si umorul.

Lungimea picioarelor

Daca ai picioarele lungi, te poti adapta usor situatiilor noi la care te expune viata. Stii sa improvizezi pentru a iesi mereu din bucluc si iti gasesti echilibrul emotional necesar pentru a iesi din impas, mai ales daca trebuie sa duci la capat o sarcina contra cronometru. Daca ai picioare scurte, iti place sa sari etapele. Esti o persoana nerabdatoare, insa plina de haz si imaginatie. Cuceresti pe oricine cu spiritualitatea ta.

Sursa aici

ce-spun-degetele-de-la-picioare-despre-tine

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]