Motivul incredibil pentru care florile de tei NU trebuie să fie date în clocot când faci ceai

Motivul incredibil pentru care florile de tei NU trebuie să fie date în clocot când faci ceai

Florile de tei sunt un excelent medicament natural, iar daca se prepara corect, ceaiul este un remediu pentru mai multe afectiuni. Insa, chiar daca aduce numeroase beneficii organismului, este important de stiut ca ceaiul de tei nu este recomandat tuturor, asa cum suntem tentati sa credem.

Ceaiul de tei are un efect calmant si linistitor, favorizand somnul odihnitor. In cazul unor raceli usoare, ceaiul de tei cu un strop de lamaie face minuni – prevenind deshidratarea si ajuta la scaderea febrei. Este de ajutor si in caz de tuse, inflamatii respiratorii, stari nervoase si dureri de cap.

“In stari de agitatie si anxietate, o ceasca de ceai de tei aduce linistea, insa trebuie baut cu moderatie pentru ca teiul este un excitant pentru sistemul nervos. Daca se beau 3-4 cesti pe zi, va avea efect opus. Folosite sub forma de ceai baut pe o durata mai mare de o luna de zile, de doua ori pe an, florile de tei antreneaza complicatii cardiace”, spune Daniela Stan, medic de familie… Cititi continuarea pe Kromania.ro

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]