A fost UNIC! Ce s-a intamplat in momentul in care Irinuca a vazut-o pe mama ei, dupa atata timp de cand nu s-au mai vazut

A fost UNIC! Ce s-a intamplat in momentul in care Irinuca a vazut-o pe mama ei, dupa atata timp de cand nu s-au mai vazut

Columbeanu a dus-o pe Irinuca la mama ei, în SUA: ”Reîntâlnirea a fost emoționantă”

Irinel Columbeanu se află peste Ocean, acolo unde s-a reîntâlnit cu prietenul lui Nick Rădoi, și unde a luat-o și pe Irina, fiica lui şi a Monicăi Gabor.

Omul de afaceri spune că Monica și Irinuca au avut o reîntâlnire foarte emoționantă și că micuța este la mama ei, pentru ca cele două să petreacă timpul împreună, după o perioadă mai lungă în care nu s-au văzut. ”Ea a stat aici vreo cinci luni în 2010. Chiar a făcut şi un semestru aici, ca să zic aşa. Nu e prima dată. Pentru mine, nici nu mai ştiu de câte ori am fost aici. Acum Irinuca este cu mama ei. Chiar adineauri am vorbit pe Facebook, în aşa fel încât ne puteam şi vedea. Am glumit, am râs, e foarte bine şi eu la fel… Reîntâlnirea dintre Irina şi Monica a fost emoţionantă. Vom rămâne aici până pe 22 Iulie, asta dacă nu ne răzgândim”, a declarat Irinel Columbanu, la Antena Stars.

Apărut în urmă cu câteva zile alături de câteva domnişoare provocatoare, Irinel Columbeanu a adăugat: „Noroc cu Facebook-ul. Ne-am întâlnit cu domnul Zuckenberg şi am zis să testăm cât de rapidă este reţeaua şi cât de repede propagă nişte informaţii. După cum se vede, destul de repede. Noi n-am discutat doar de România cu oamenii cu care ne-am întâlnit. Acum ne pare rău că n-am stat la masă cu nişte babe, dar nu ne deranjează”.

Mai mult aici

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]