ANDREEA BĂLAN, însărcinată în cinci luni, a avut parte de o surpriză la ecografie: “Nu am văzut…”

ANDREEA BĂLAN, însărcinată în cinci luni, a avut parte de o surpriză la ecografie: “Nu am văzut…”

Invitată într-o emisiune TV, Andreea Bălan, care este însărcinată în cinci luni şi urmează să devină în curând pentru prima oară mamă, a comentat zvoruri conform cărora bebeluşul va fi băieţel.

Artista susţine că şi-a făcut de curând o ecografie, dar aceasta a fost neconcludentă. Astfel, cel puţin pentru un moment, sexul copilului Andreei Bălan rămâne un mister pentru fanii săi care aşteaptă informaţia cu nerăbdare.

ANDREEA BĂLAN, însărcinată în cinci luni, a avut parte de o surpriză la ecografie:

“Nu ştiu dacă am băieţel, s-ar putea să am fetiţă chiar, am fost la control şi nu s-a văzut nimic. Deocamdată n-o să am nici băieţel, nu ştiu sigur nimic. Când am început să am simptome am fost la ecografie, nu se vedea nimic, dar am zis că cine ştie, oi fi luat-o razna. De fapt era prea mic. În martie, când m-am dus, deja era măricel. Am realizat apoi că stările specifice le aveam dinainte. Fiind la prima sarcină, n-ai de unde să ştii”, a spus Andreea la un post TV.

Andreea Bălan şi George Burcea s-au îndrăgostit la prima vedere şi locuiesc împreună încă din primele luni ale relaţiei care ţine de aproape un an. Mai mult decât atât, în preajma cântăreţei se vorbeşte că iubirea dintre cei doi este extrem de intensă, talentata artistă simţind, în sfârşit, că şi-a găsit bărbatul de care avea nevoie.

Citeste mai mult aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]