Antonia este însărcinată din nou? Au împreună un copil, iar acum a făcut anunţul!

Antonia este însărcinată din nou? Au împreună un copil, iar acum a făcut anunţul!

Antonia este însărcinată din nou? Anunţul făcut pe Facebook a primit sute de LIKE-uri.

Antonia a postat pe facebook o imagine prin care anunţă o nouă sarcină.

Antonia a postat pe Facebook o imagine cu micuţul Dominic care va avea în curând companie. Mesajele au început să curgă pe wall-ul vedetei: “Felicitări!”, “Sarcină uşoară!”

Conform unor surse, Antonia a făcut o vizită la medicul ginecolog, vineri dimineaţa, înainte de prânz, la clinica MedLife din Drumul Taberei. Artista nu era singură, ci însoţită de iubitul ei, Alex Velea. Este foarte probabil ca artista să fie din nou însărcinată, mai ales că a declarat în nenumărate rânduri că îşi mai doreşte copii şi nu vrea să facă o pauză mare între aceştia.

Toată lumea mă întreabă dacă mai vreau să fac copii. E bine să faci şi 1000 de copii! Mie mi s-a spus că mai pot face un copil, maximum, şi parcă n-ar fi rău să profit de treaba asta cât sunt tânără, nu vreau să fac o pauză mare între copii’’, declara recent Antonia.

Antonia are un băieţel, Dominic, cu Alex Velea.  Cântăreaţa Mai are o fetiţă cu Vincenzo Castellano, din căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano, pe Maya Rosaria, care s-a născut pe 28 august 2010.  Din păcate, micuţa este în Italia, la tatăl ei, şi se poate spune că o vede destul de rar. Însă cele două îşi vorbesc destul de des la telefon sau pe internet.
Sursa.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]