Beyonce, ținta glumelor pe internet. Ce a făcut îndrăgita vedetă

Beyonce, ținta glumelor pe internet. Ce a făcut îndrăgita vedetă

Beyonce a devenit ținta glumelor pe internet, după ce a participat la finala Wimbledon, unde a mers să o susțină pe Serena Williams. De astfel, sportiva americană a reușit să își păstreze titlul de la Wimbledon, după ce s-a impus în două seturi în fața lui Angi Kerber.

Beyonce, în vârstă de 34 de ani, a mers la Wimbledon însoțită de soțul ei, rapperul Jay-Z. Cântăreața a dovedit însă că nu știe nimic despre tenis, căci aceasta a reacționat cam târziu, după ce Serena Williams tocmai și-a revendicat victoria și titlul de la Wimbledon.

În timp ce toată lumea se bucura, Beyonce a avut câteva clipe de confuzie. Ea s-a ridicat în picioare, puțin mai târziu decât ceilalți spectatori, pentru a aplauda victoria Serenei Williams.

Reacția ei întârziată a devenit astfel motiv de glume pe internet. “Reacția întârziată a lui Beyonce a fost adorabilă”, “Beyonce nu a văzut în viața ei un meci de tenis” sau “Beyonce părea atât de confuză în timpul finalei de la Wimbledon” au fost doar câteva dintre mesajele scrise pe Twitter.

Mai mult aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]