Bianca Drăgușanu a recunoscut că este însărcinată

Bianca Drăgușanu a recunoscut că este însărcinată

Bianca Drăgușanu și Victor Slav trec printr-o perioadă fastă a relației lor. Sunt discreți cu viața personală și evită să-și expună problemele personale.

Cei doi și-au propus să devină părinți, iar în ultima vreme s-a zvonit că ea ar fi deja însărcinată. Învitată la emisiunea ”Un show păcătos”, Bianca a recunoscut voalat că ar fi gravidă. Deși nu a spus-o răspicat, ea a admis că nu dorește deocamdată să recunoască, pentru a nu fi luată la întrebări despre sarcină.

„Eu n-am comentat ştirea în niciun fel. Nu vreau să dezbat subiectul din mai multe motive. Eu și Victor ne dorim discreție. Nici n-am zis că sunt însărcinată, nici că nu sunt. Dar, dacă sunt însărcinat într-o lună, două, burtica o să fie mare, vizibilă și o să fiu foarte mândră de chestia asta. Dar acum nu sunt pregătită să vin să răspund la tot felul de întrebări. Îmi doresc o fetiţă. Şi Victor la fel. La câte rochiţe fac, ar fi şi păcat”, a declarat Bianca.

”Aveam 60 de centrimetri în talie, acum am 65, dar asta pentru că mai mănânc după ora 6 seara. Sunt pregătită să devin mamă. M-am maturizat, sunt un om responsabil. Am fost mereu îndrăgostită de Victor. Atât că am fost mai nebună. Am avut perioade în care aveam niște pitici care jucau sârba în capul meu. Eram mai copilă, mai zvăpăiată. Acum stau lucrurile altfel, acum am putea să avem o familie. Îi mulțumesc că a fost alături de mine în momentele cheie ale vieții mele”, a mai spus fosta asistentă TV.

Mai mult aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]