Bomba anului în showbiz. Oana Zăvoranu s-a măritat cu palestinianul Alex

Bomba anului în showbiz. Oana Zăvoranu s-a măritat cu palestinianul Alex

Potrivit știrilor Kanal D, Oana Zăvoranu s-a căsătorit joi, 9 mai, cu iubitul ei Alex.  Oana a purtat o ținută albă,  din pânză topită, cu fustă lungă, stil anii ’80, și o bustiera scurtă, ce i-a lăsat la vedere abdomenul. Alex, care părea mai fericit ca niciodată, a purtat o cămașă albă, simplă și pantaloni negri, anunță Kanal D.

Cei doi au fost surprinși chiar la ieșirea din Primăria Sectorului 1, acolo unde îi așteptau prietenii și familia. Oana Zăvoranu nu a făcut o declarație oficială legată de pasul important din viața ei, motiv pentru care, mulți sunt sceptici cu privire la căsătoria dintre ea și Alex.

Ultimul mesaj făcut public, în urmă cu doar câteva zile,  pe contul de Facebook, este dovada  clara că lucrurile între Oana și Ashraf sunt mai serioase ca niciodată, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. De altfel, tânărul i-a fost aproape în cele mai grele momente.

„Am cea mai frumoasă SOACRĂ,PETRONELA MARIA,(care e, de fapt mama, pe care mi-am dorit-o tot timpul, și nu a putut fi așa cum a dorit sufletul,meu să o aibe), și sunt cea mai fericită că am regăsit-o, și în mod nedrept titulatura de soacră, cand dna Petronela, numai soacră nu e….E MAMA MEA, cu încuviințarea dumneaiei, firește, și toată inima mea . Am cei mai frumosi, și cool cumnați ever, unul mai frumos ca celălalt, unul mai erudit ca celalalt, unul mai aranjat și dichisit decât celălalalt, cel mai frumoși cumnati, din toate punctele de vedere, Ahmad si Haled, arabii mei dulci, care se consideră jumătate/ jumătate, că așa e și firesc…,si nu in ultimul rand, cea mai scumpă bunică ,o femeie cum rar gasesti ,care la 83 de ani, ne da clase tuturor ăstora tineri, prin taria de caracter, puterea fizică , și putetea intelectuală deloc alterată, în ciuda vârstei…

Continuarea aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]