BOMBĂ în showbiz! Avem imaginile cu Strunilă şi sotia lui! S-a întâmplat ceea ce mulţi bănuiau

BOMBĂ în showbiz! Avem imaginile cu Strunilă şi sotia lui! S-a întâmplat ceea ce mulţi bănuiau

S-au împăcat! Avem imaginile cu STRUNILĂ şi soţia în tandreţuri

S-au împăcat!  Avem imaginile cu STRUNILĂ şi soţia în tandreţuri

În ultima vreme, lui Octavian Strunilă nimic nu părea să-i meargă bine. După eliminarea din emisiuneaFerma Vedetelor”, unde spera să câştige premiul cel mare, probleme apăreau în familia lui Strunilă, ba chiar urma să divorţeze de soţia sa. Dar, se pare că cei doi au depăşit toate obstacolele şi se iubesc mai mult ca niciodată.

CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, anunţase în exclusivitate că Octavian Strunilă fusese eliminat de la Ferma Vedetelor, deşi actorul spera să câştige premiul de 50.000 de euro, pentru a-şi putea cumpăra o locuinţă nouă, mai ales că acum stă în chirie, după ce banca i-a luat casa.

Din păcate, norocul nu a fost de partea lui, iar Strunilă nu a avut bafta să rămână în concurs. Astfel, pentru trei săptămâni petrecute în Cipru, el a încasat doar 4.500 de euro, bani care nu l-au ajutat să-şi recupereze locuinţa pierdută, dar nici să-şi cumpere alta nouă.

Octavian Strunilă a fostla un pas să divorţeze de soţia sa.

Şi cum un rău nu vine niciodată singur,  tot CANCAN.ro a aflat că Octavian ar fi avut probleme în căsnicie, posibilitatea unui divorţ între el şi soţia sa, Oana, împreună cu care are doi copii, pe Maria (6 ani) şi Sasha (4 ani), se anunţa ca fiind doar o chestiune de timp.

Potrivit apropiaţilor, certurile în familie au început din cauza problemelor financiare şi astfel au survenit o multitudine de discuţii contradictorii, care au dus la o separare emoţională. Prietenii spun că pe cei doi soţi îi mai leagă doar copiii în acest moment. ” Cică nu se mai înţeleg de multă vreme, iar problema ar fi banii. Aşa se aude, că vor divorţa, dar nu se ştie. Stau pentru copii. Sunt familişti convinşi şi nu cred în despărţire, dar când intervine monotonia. Este greu. Divorţul în cazul lor este doar o chestiune de timp.”, au declarat surse din anturaj, pentru CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, la acea vreme.

Însă, se pare că Octavian şi Oana au depăşit toate problemele care le-au avut şi s-au împăcat. Cei doi au apărut la petrecerea Viva, fiind foarte eleganţi,

Octavian Strunilă s-a împăcat cu soţia sa, Oana şi au fost foarte tandri unul cu celălalt la petrecerea Viva.

Octavian Strunilă s-a împăcat cu soţia sa, Oana şi au fost foarte tandri unul cu celălalt la petrecerea Viva.

Actorul şi soţia sa erau foarte tandri unul cu celălalt, mângâierile şi vorbele dulci fiind prezente mai mult ca niciodată, pe toată durata serii. Nu s-au dezlipit nici o clipă, semn că au dat uitării perioada negră din cuplu.

Vezi mai mult aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]