Brigitte Sfăt, operată de urgenţă cu un diagnostic crunt.

Brigitte Sfăt, operată de urgenţă cu un diagnostic crunt.

Brigitte Sfât a postat pe contul său de socializare un mesaj disperat în urma unei veşti crunte despre starea sa de sănătate.

Soţia tenismenului Ilie Năstase, Brigitte Sfăt, a dezvăluit probleme grave d esănătate. Vedeta a postat un mesaj în care şi-a cerut iertare şi a mulţumit tuturor şi i-a cerut răgaz lui Dumnezeu să “îndrepte lucrurile”.

“În urma unor investigaţii, cu câteva zile în urmă, am aflat că în interiorul corpului meu se dezvoltă două tumori şi este necesară o intervenţie de extirpare. Nu ştiu de ce Dumnezeu a îngăduit acest lucru, dar, înainte de a merge mai departe, vreau să cer iertare tuturor celor ce le-am greşit prin vorbă sau prin faptă şi vreau să-i cer lui Dumnezeu răgaz, pentru a îndrepta lucrurile. Vreau să-i cer scuze în primul rând mamei mele, pe care am necăjit-o de multe ori, fostului meu soţ, Ovidiu, că nu i-am dat şansa mai des să fie alături de fetiţa noastră, fostei soţii a soţului meu, că am acuzat-o de multe ori poate pe nedrept, fiului meu că nu am reuşit să-i ofer toată dragostea de care are nevoie şi tot odată să-i mulţumesc lui Ilie că mă susţine necondiţionat în această încercare”, a scris Brigitte pe contul său de socializare.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]