Cel mai RUSINOS detaliu a iesit la iveala! Cum l-a divortat Lidia Buble pe Răzvan Simion si momentul in care fosta sotie a aflat ca e inselata.

Cel mai RUSINOS detaliu a iesit la iveala! Cum l-a divortat Lidia Buble pe Răzvan Simion si momentul in care fosta sotie a aflat ca e inselata.

Fiica matinalului a plans o zi intreaga.

Detalii neștiute și rușinoase despre cel mai titrat adulter din showbiz. Cum l-a divorțat Lidia Buble pe Răzvan Simion

De aproape două luni, Lidia Buble și Răzvan Simion sunt liberi să-și trăiască idila. El e divorțat, iar ea a scăpat de eticheta de amantă. Însă, drumul către această libertate a fost anevoios pentru tânăra cântăreață și plin de ezitări pentru matinalul de la Antena 1.

Mai 2015 a fost momentul în care Răzvan Simion și-a făcut bagajul și a părăsit căminul conjugal pentru a începe o viață nouă alături de Lidia Buble. În urmă a lăsat o soție și doi copii. Deși părea că atunci a început idila, lucrurile trenau deja de jumătate de an. Apropiați ai familiei ne-au dezvăluit faptul că aventura matinalului s-a consumat timp de șase luni în paralel cu mariajul, care nu părea deloc în impas, așa cum s-a speculat, fiind presărat cu nenumărate vacanțe în doi și în patru. Interacțiunea dintre Lidia și Răzvan s-a produs fix pe 25 septembrie 2014, iar cea care a făcut primul pas a fost cântăreața.

L-a sedus în ziua aniversării lor

simion

Ceea ce nu a știut Lidia a fost faptul că 25 septembrie era ziua în care Diana și Răzvan aniversau 14 ani de când se cunoscuseră, dar drumurile profesionale îl exilaseră pe Simion la Baie Mare, unde prezenta ”Festivalul Castanelor”, iar Lidia cânta. ”Toate informațiile apărut sunt ușor romanțate. Noi, cei din preajma lor știm așa: s-au văzut, ceva chimie a existat și, drept urmare, după câteva sms-uri schimbate, ea i-a propus să petreacă noaptea împreună”, ne-a declarat o sursă apropiată matinalului. Câteva luni mai târziu, Diana afla despre infidelitatea soțului ei, care, din ce motiv el știe, și-a lăsat amanta și s-a întors acasă. Martie și aprilie au fost luni în care cei doi au încercat să-și repună mariajul pe linia de plutire, dar…

S-a folosit de Flavia să-l readucă în patul ei

”Răzvan și-a dorit împăcarea cu adevărat și îi spusese Lidiei că nu mai poate continua cu ea pentru că-i pare rău că și-a distrus familia, însă ea nu s-a putut acomoda cu asta. Îl suna continuu, îi trimitea mesaje noaptea, la două, și, văzând probabil că pierde teren, a marcat decisiv: din ce știu, i-a trimis lui Răzvan, prin Flavia (n.r. colega lui de la matinal), cheia de la locuința ei. Nu le-a dat nicio șansă să-și repare mariajul. În cele din urmă, Răzvan s-a întors la ea”, ne-a dezvăluit sursa noastră.

Continuarea aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]