De ce a ajuns Andreea Berecleanu piele și os

De ce a ajuns Andreea Berecleanu piele și os

Andreea Berecleanu a slabit spectaculos, poate prea mult in perceptia unora. Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 marturiseste ca noua silueta a fost impusa de problemele de sanatate cu care se confrunta. Iata despre ce este vorba.

Andreea Berecleanu a slabit foarte mult, ajungand in prezent, in perceptia multora, aproape piele si os. Are doar 50 de kilograme! Prezentatoarea jurnalului de stiri Observator de la Antena 1 a decis sa dea kilogramele jos dupa ce a fost diagnosticata cu hernie de disc. Practic, o greutate mai mica o ajuta sa duca mai bine problema de sanatate, in conditiile in care nu se putea opera.

Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 a fost întotdeauna admirată pentru felul în care arată: de la trăsăturile fizice frumoase până la silueta impecabilă. În ultima perioadă, vedeta a slăbit vizibil, acest aspect fiind oarecum impus de problemele de sănătate cu care se confruntă.

Pe lângă petele de pe piele care îi dau bătăi de cap și pe care e pe cale să le învingă, Andreea Berecleanu s-a pricopsit cu hernii de disc, în cazul ei inoperabile.

“Deocamdată, sunt foarte mulțumită cu recuperarea medicală pe care o fac pentru coloana mea, cu sportul limitat pe care am voie să îl fac și anume înot, îmi mai permit luxul din când în când de a merge cu bicicleta, de a merge pe jos”, ne-a spus vedeta Antenei 1.

Medicul ortoped este mulțumit de evoluția pacientei, care este disciplinată și consecventă.

andreea berecleanu (1)

“Cred că este un tratament pe viață pentru că sunt exerciții pe care le fac în fiecare dimineață, nu îmi ia mult, cam un sfert de oră, dar sunt obligatorii”, ne-a mărturisit ea.

Continuarea aici

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]