DECESUL ANUNTAT ! FANII „Salome“,fără cuvinte ! EDITH GONZALES a pierdul lupta cu boala ?

DECESUL ANUNTAT ! FANII „Salome“,fără cuvinte ! EDITH GONZALES a pierdul lupta cu boala ?

DECESUL ANUNTAT ! EDITH GONZALES a pierdul lupta cu boala ? FANII „Salome“,fără cuvinte

Celebra EDITH GONZALEZ a murit ? Vestea tragică a devenit rapid virală şi i-a lăsat pe fanii actriţei din „Salome“ fără cuvinte

În urmă cu doar o zi, fanii celebrei actriţe de telenovele Edith Gonzalez au primit o veste tristă, după ce pe reţeaua socială Twitter s-a răspândit anunţul că vedeta ar fi pierdut lupta în faţa cumplitei maladii cu care se confrunta la vârsta de 52 de ani.

Potrivit celor de la Comunidad de Telenovelas, fanii celebrei actriţe de telenovele au primit cumplita veste ca un şoc, mai ales că se ştia că Edith Gonzalez se confruntă cu cancerul de col uterin şi a făcut până acum nenumărate şedinţe de chimioterapie, însă părea să îşi revină. În plus, momentan nu se ştie exact dacă celebra actriţă a murit sau nu, iar publicaţiile spaniole nu au confirmat deocamdată această veste.

În plus, recent Edith Gonzalez a dat dovadă de-un real curaj, după ce s-a afişat fără peruca pe care o purta, din pricina faptului că şi-a pierdut tot părul natural în urma tratamentelor drastice.
sursa aici
loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]