DRAMA CUTREMURATOARE – Mioara Roman traieste ZILE GRELE !

DRAMA CUTREMURATOARE – Mioara Roman traieste ZILE GRELE !

Mioara Roman traieste ZILE GRELE !

Inceputul de an nu a fost prea bun pentru fosta consoartă a lui Petre Roman. Pe nici un plan! La vârsta de 76 de ani, Mioara s-a pricopsit cu o viroză severă, care de aproximativ o lună a ţintuit-o la pat. A slăbit, doarme cu pastilele sub pernă şi a fost nevoită să abandoneze cursurile de limbă arabă pe care le predă la Universitatea Dimitrie Cantemir, din Bucureşti. Nu se mai scoală din pat de aproximativ o lună.

”Nu am fost niciodată atât de bolnavă. Se întâmpla în tinereţe să am trei bolnavi în casă, pe Oana, pe Catinca şi pe Petre, iar eu să nu am nimic şi să-i tratez pe toţi. Acum, din cauza vârstei, se resimte boala mult mai puternic. Fac 77 de ani în aprilie, dar eu nu am avut viroză în viaţa mea. Au început să mă doară muşchii, spatele, să fac febră, apoi am început să tuşesc. Au venit medicii acasă, mi-au dat tot soiul de medicamente, am avut în permanenţă o persoană care m-a ajutat. Sărbătorile le-am petrecut în pat. Doar în seara de Crăciun m-am mişcat puţin, în rest am stat ţintuită la pat. Nu am chef de nimic. Am preferat să nu mă duc nici măcar la cursuri zilele astea”, a declarat Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman. Pe lângă reţeta prescrisă de medic, profesoara încearcă şi remediile naturale. Ceaiurile de plante, ciorbele fierbinţi şi fructele nu-i lipsesc din casă şi speră să se însănătoşească şi să-şi poată relua activitatea rapid. ”Nu suport starea în care mă aflu. Sper să-mi revin mai repede pentru că am mult de muncă”, ne-a mai spus Mioara Roman.

Colac peste pupăză, zilele trecute a aflat că fiica cea mică, Oana, urmează să divorţeze, veste care a întristat-o  teribil. Pe o reţea socială, ginerele acesteia, Marius Elisei, a lăsat un mesaj sugestiv la viitorul căsciniciei lor.

“Într-un final, aşteptarea a luat sfârşit. Drumurile noastre sunt diferite. O zi frumoasă vă doresc!”, a scris Marius Elisei, fără să dea alte detalii. Mioara speră însă că fiica şi ginerele nu vor divorţa. ”Doamne fereşte! Eu nu mă bag în treburile lor, dar sper că sunt bine. Ultima oară i-am văzut acum două zile şi nu mi s-a părut nimic în neregulă. A venit Marius să îmi ia căţeluşul să îi facă un vaccin. Nu am ce să îi sfătuiesc. Tocmai pentru că au un copil împreună, sper să nu fie adevărat”.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]