După şase ani de la divorţ, vedeta A RĂBUFNIT! MOTIVUL adevărat pentru care LIVIU VÂRCIU s-a despărţit de ADELINA PESTRIŢU?

După şase ani de la divorţ, vedeta A RĂBUFNIT! MOTIVUL adevărat pentru care LIVIU VÂRCIU s-a despărţit de ADELINA PESTRIŢU?

După şase ani de la divorţ, LIVIU VÂRCIU a răbufnit! Motivul adevărat pentru care ADELINA PESTRIŢU s-a despărţit de el

Liviu Vârciu este un adevărat cuceritor, dar relaţiile lui nu durează mult timp. De când a divorţat de Adelina Pestriţu, artistul nu a reuşit să mai aibă o relaţie serioasă.

Liviu Vârciu a dezvăluit ce pretenţii are de la o femeie, semn că relaţia cu Adelina nu a durat deoarece ea nu îndeplinea aşteptările lui.

“Toate femeile pe care eu le-am iubit au fost … Las-ooo, las-o să zboare. Eu nu am ştiut melodia asta până acum la 35 de ani. Păi le dădeam eu drumu. Hai fugi, puiule, fugi! Nu o ţine în colivie, ea trebuie să zboare. Că dacă o ţii, mănâncă cu ciocul fierul şi tot zboară. Îmi trebuie o femeie care să stea acasă, care să îmi crească copiii, care să nu mă certe dacă vin târziu sau miros a alcool sau a parfum de femeie, da, pentru că sunt drăguţ şi iau pe toată lumea în braţe şi dau pup. E urat să faci figuri”, a declarat Liviu Vârciu.

Sursa.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]