EXCLUSIV. PAUL IPATE şi JOJO locuiesc într-un palat! Aici este ”cuibuşorul lor de nebunii”

EXCLUSIV. PAUL IPATE şi JOJO locuiesc într-un palat! Aici este ”cuibuşorul lor de nebunii”

Şi-au ţinut relaţia departe de ochii presei, dar CANCAN.ro (site-ul nr. 1 din România) le-a aflat marele secret: Paul Ipate şi Jojo locuiesc într-un palat, la 35 de kilometri de Bucureşti, ”bântuit” de fostul soţ al cântăreţei!

În comuna Lucianca (din Dâmboviţa), nu există sătean care să nu ştie unde se găseşte ”cuibuşorul de nebunii” al lui Jojoşi al actorului Paul Ipate. Cei doi sunt celebrităţile comunei. De câteva luni, câştigătorul mega-showului ”Ferma vedetelor” de la PRO TV s-a mutat, cu bagaje cu tot, în palatul pe care Jojo l-a construit pe vremea când era căsătorită cu bancherulIonuţ Grama. De fapt, casa le-a aparţinut celor doi, dar, după divorţul de la sfârşitul lui 2012, Ionuţ a plecat din domiciliul conjugal, lăsând-o pe cântăreaţă să locuiască acolo împreună cu fil lor.

Palatul din comuna Lucianca, în care locuiesc azi Jojo şi Paul, a fost construit în perioada în care cântăreaţa era căsătorită cu Ionuţ Grama

Palatul din comuna Lucianca, în care locuiesc azi Jojo şi Paul, a fost construit în perioada în care cântăreaţa era căsătorită cu Ionuţ Grama

Şi-a dat fostul soţ în judecată!

La momentul respectiv, Cătălina (numele real al lui Jojo) a mărturisit presei că a încheiat orice socoteală cu fostul soţ, implicit partajarea bunurilor. Numai că, de curând, CANCAN.ro a dezvăluit că ea i-a deschis proces lui Ionuţ la Judecătoria Târgovişte (mai multe detalii pe termene.ro), acuzându-l că nu plăteşte pensia alimentară băieţelului lor, Achim.

După divorţul din 2012 de bancherul Ionuţ Grama (stânga), Jojo a început în 2015 o poveste de dragoste alături de actorul Paul Ipate (dreapta)

Între timp, Paul Ipate şi-a intrat în rolul de „cap de familie”, aducându-şi lucrurile în casa de la Lucianca. Mai mult, potrivit surselor noastre, actorul se ocupă acum ca, un adevărat tată, şi de creşterea lui Achim (5 ani).

PAUL IPATE n-a vorbit niciodată despre asta! L-a ”înfiat” pe fiul lui JOJO!

PAUL IPATE n-a vorbit niciodată despre asta! L-a ”înfiat” pe fiul lui JOJO!

Mulţi s-au grăbit să spună că relaţia lui Paul Ipate cu Jojo nu va rezista, iar, în toamna anului trecut, actriţa le-a dat scepticilor apă la moară: ”Nu ştiu dacă mă voi mai mărita vreodată. Eu cred în uniunea sufletelor!” De atunci s-au scurs însă opt luni, iar cuplul Paul Ipate-Jojo s-a sudat tot mai mult de la o zi la alta. Legătura dintre cei doi a devenit tot mai puternică, iar Achim, băieţelul de 5 ani pe care Jojo îl are din căsnicia cu bancherul Ionuţ Grama, este unul dintre motive.

Aşa cum scriam mai sus, înainte de a-l întâlni pe Paul, Jojo a trecut prin eşecul unui mariaj. A fost soţia bancherului Ionuţ Grama, iar în iunie 2011, cei doi au devenit părinţi. Cu toate acestea, la un an distanţă de la naşterea micuţului Achim, Jojo(pe numele adevărat Cătălina Grama) a anunţat că divorţează. A fost un şoc pentru apropiaţii lor. Decizia a fost justificată prin faptul că soţul actriţei a ales să muncească în străinătate, astfel că mariajul lor s-a destrămat.

La trei ani de la divorţ, Jojo s-a apropiat de Paul Ipate şi, sincer, cunoscuţii nu le dădeau mari şanse. S-au înşelat însă. ”Vorbeam cu Cătă (n.n. – Jojo) şi i-am spus de pe atunci că nu cred că va funcţiona. Paul e un super băiat, dar ea este mai zăpăcită. Nu sunt deloc la fel. Până la urmă, acum mi-am schimbat părerea. Cred că tocmai asta i-a făcut să rămână împreună, s-au completat”, ne-a mărturisit în exclusivitate o prietenă de-a actriţei.

Jojo şi Paul Ipate formează o adevărată familie, alături de micuţul Achim

Continuarea aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]