EXCLUSIV/ Vorbește lumea că se pregătesc să-i ia locul! Trei dive se bat pe postul Adelei Popescu

EXCLUSIV/ Vorbește lumea că se pregătesc să-i ia locul! Trei dive se bat pe postul Adelei Popescu

Colega lui Cove de la Pro TV se pregătește să nască. Adela Popescu nu a plănuit un concediu de maternitate prea lung și nici nu ar trebui la câte colege de breaslă răvnesc la postul ei din cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”.

După schimbarea de echipă de la începutul acestui an, care le-a scos din schemă pe Sore, Vica Blochina și Nadine, producătorii formatului au decis să să păstreze formula Cove- Adela Popescu, în ciuda faptului că blonda urmează să absenteze o vreme din cauze de… maternitate. Ca să-i suplinească lipsa, dar să o și păstreze prezentă în conștiința telespectatorilor, aceștia au decis s-o mai bage în direct de acasă din când în când și să aducă în platou, prin rotație, o altă vedetă feminină.

NICOLETA LUCIU

Și nu mică le-a fost mirarea când divele noastre au dat buzna să-i țină locul. Sau să i-l ia, dacă le iese! Printre cele care au negociat și au acceptat să o suplinească în următoarea perioadă pe Adela Popescu se numără Nicoleta Luciu, Claudia Pavel alias Cream și, culmea!, Sore, fosta prezentatoare a show-ului de la PRO.

cream sani

sore

Sursa. 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]