FOTO EXCLUSIV/ Alexandra Stan, așa cum doar iubitul a vazut-o! Goală în mijlocul Constanței!

FOTO EXCLUSIV/ Alexandra Stan, așa cum doar iubitul a vazut-o! Goală în mijlocul Constanței!

Dupa un lung șir de concerte în afara țării, dar și o binemaritată vacanță în Costa Rica, Alexandra s-a reîntors în țară și a făcut prima oprire la Constanta. Profitând de timpul liber, artista a organizat o ședință foto în urbea natală.

alexandra stan (5)

alexandra stan

Mare pasionată de ședințele foto, Alexandra Stan a ținut mortiș să facă una specială și la Constanța, orașul ei natal. Așa că, zilele trecute, aceasta a fost suprinsă chiar în fața blocului în care locuiește la malul mării, unde, obișnuită cu aparatele de fotografiat, artista nu a avut nici cea mai mică problemă să pozeze sexy.

alexandra stan (1)

Totuși, fotoreporterul nostru a surprins ceva mai mult decât fotograful Alexandrei. Deoarece a trebuit să schimbe mai multe ținute și timpul era scurt, solista s-a văzut nevoită să folosească mașina pe post de cabină de probă și, în condițiile date, s-a demonstrate puțin neatentă cu… nuditatea ei, pentru care revistele destinate sexului tare ar plăti bani grei. Cu toate că era înconjurată de membrii staff-ul ei, Alexandra a fost fotografiată într-o ipostază în care doar iubitul ei, Bogdan, are privilegiul să o vadă: fără lenjerie intimă.

alexandra stan (2)

”Toate drumurile duc spre casă”

Alexandra se numară printre vedetele care au mizat de la bun început pe sexapeal, însă niciodată nu a acceptat să pozeze pentru revistele  destinate bărbaților. Cu toate acestea, în fotografiile noastre, artista este dezgolită de toate secretele.

alexandra stan (3)

„Știi cum se spune, toate drumurile duc spre casă. Mi-am dorit demult să fac o sedință foto în Constanța, așa că am ales diferite locuri din oraș, iar unul dintre ele este chiar în fața blocului în care locuiesc. Eu iubesc marea, iubesc soarele, iar Constanța mi le oferă de 26 de ani. A fost locul potrivit pentru sedință foto pentru albumul meu ‘Alesta’, care este foarte dinamic prin piesa “Boom Pow”, plin de dragoste prin “Ecoute”, optimist prin “9 Lives” și rebel prin “I Did it, Mama”. Trebuie să îl asculți, te trece prin multe stări ”, a declarat Alexandra Stan pentru Libertatea.

Vezi mai mult aici

 

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]