HALUCINANT ! Acum S-A AFLAT ! MOTIVUL REAL al divortului Antoniei de Vincenzo

HALUCINANT ! Acum S-A AFLAT ! MOTIVUL REAL al divortului Antoniei de Vincenzo

S-au iubit timp de şase ani, iar din relatia lor s-a născut Maya (6 ani), o fetiţă cu părul bălai, care acum a devenit şcolăriţă.

În ochii lui Vincenzo Castellano (29 de ani), Antonia (27 de ani) încă mai este femeia perfectă, atât la trup, cât şi la suflet. Italianul a acceptat să vorbească deschis despre relaţia de iubire dintre ei.

  • Cum ai cunoscut-o pe Antonia?

Vincenzo Castellano: Se întâmpla acum mai bine de şase ani. Ea era prietenă cu iubita pe care o avea pe atunci unchiul meu, Joshua. Nu a fost dragoste la prima vedere, însă am fost cucerit de frumuseţea ei. Pe atunci nu era cântăreaţă, îşi dorea să ajungă. Îmi arăta diverse înregistrări cu ea, care erau la stadiu de amator. Am vrut să o ajut în carieră, dar a început colaborarea cu Tom Boxer şi nu am fost de acord cu el. Nu pentru că eram gelos, ci pentru că nu mi se părea serios. Voiam mai mult pentru ea. Era frumoasă, avea voce. Îi trebuia o intrare ca de nivelul ei.

  • Crezi că a pus ochii pe tine pentru că eşti un tip cu mulţi bani, care face parte dintr-o familie celebră?

Nu! Antonia nu este materialistă. Dacă era nu se uita la Velea.

  • Relaţia extraconjugală cu Alex Velea a dus la destrămarea căsniciei?

Nicidecum! Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo 4-5 luni. Distanţa a făcut ca relaţia noastră să se răcească. Ea nu m-a înşelat, eu n-am înşelat-o. Ba chiar, m-a sunat şi m-a anunţat că are o relaţie cu băiatul ăla. Velea nu are nici o vină. Iar cine a zis că Antonia i-a spart casa, se pripeşte. Poate nici relaţia lui cu fosta soţie nu mai funcţiona.

  • În acte eşti tatăl copiilor lui Alex Velea. Ai vorbit vreodată cu el?

Niciodată nu am discutat. Când a venit în Italia a stat la hotel. Ce treabă am cu el? Din păcate, aşa a fost să fie ca eu să fiu trecut drept tatăl copiilor lui, dar chestia asta se va rezolva cât de curând. Actele depuse la notar expiraseră, însă am refăcut dosarul, astfel că pe la jumătatea lunii februarie vom divorţa aici, în ţară. Am ajuns la o înţelegere, iar fetiţa va rămâne la mine, iar Antonia va putea veni să o vadă şi să o ia în România ori de câte ori va dori. Nu am pretenţie la pensie alimentară pentru Maya. Fetiţa mea a început şcoala, este clasa I, are un rost în Italia. Eu, alături de părinţii mei şi de sora mea, o cresc foarte frumos. Copilul nu a mai venit în România de vreo 3-4 ani, pentru că Antonia nu avea timp de ea. În weekenduri mergea la concerte, iar în timpul săptămânii la studio şi o lăsa cu bona. N-am fost de acord aşa.

  • Să zicem, prin absurd, că ar vrea să se întoarcă la tine. Ai primi-o?

Nu! Aşa ceva este exclus. Am iubit-o, şi acum mai ţin la ea, dar nu. Este adevărat că Antonia este o femeie perfectă. Este foarte frumoasă şi, în plus, este mama copilului meu şi aşa va rămâne pentru totdeauna. Sunt mândru de ea că a reuşit să-şi facă o familie, că mai are doi copii, că are o relaţie serioasă şi că nu a înşirat bărbaţii. Atunci, m-ar fi făcut de ruşine. Să ştii că Antonia are un suflet foarte bun şi a suferit în viaţă. Nu a avut o copilărie fericită.

  • Ţi-ai refăcut viaţa?

Deocamdată, nu am reuşit. Am avut diverse relaţii pasagere, dar  nimic serios. Am un copil şi este foarte greu să găsesc pe cineva care să-l accepte şi să-l iubească. Maya nu are nevoie de o mamă, pentru că are, dar are nevoie de un exemplu feminin în viaţa mea, pe lângă bunică şi mătuşă. Cine mă vrea pe mine, trebuie să-mi vrea şi fetiţa.

  • Când şi-a văzut Maya ultima dată mama?

Anul trecut, în august, când a fost la ziua ei. Mereu întreabă de mama ei, dar e bine că vorbesc zilnic la telefon şi se văd pe video call. Tot acolo îşi vede şi fraţii. E tare bucuroasă.

Antonia şi-a refăcut viaţa alături de Alex Velea (32 de ani), căruia i-a dăruit şi doi copii. Cântăreţul îşi doreşte ca băieţii lui să-i poarte numele în acte, astfel că, în 2 noiembrie 2016, a depus o cerere la Judecătoria Sectorului 1 care a avut ca obiect „tăgadă paternitate”. În felul acesta, artistul le-a cerut judecătorilor să constate că nu italianul este tatăl fiilor lui, ci el, care are de trei ani o relaţie cu Antonia. Cei doi au împreună doi băieţi: pe Dominic, de doi ani, şi pe Akim, care are două luni. Potrivit legislaţiei noastre, o femeie care este căsătorită şi naşte, copilul va prelua automat numele soţului ei, chiar dacă acesta nu este tatăl biologic. Antonia şi Vincenzo încearcă de trei ani să divorţeze, însă până acum nu se înţeleseseră asupra custodiei fetiţei.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]