Israela Vodovoz: “În caz că mi se întâmplă ceva, făptuitorul este Liviu”

Israela Vodovoz: “În caz că mi se întâmplă ceva, făptuitorul este Liviu”

liviu israela divort capatos

Liviu și Israela nu mai pozează fericiți ca în urmă cu câțiva ani
Foto: Arhiva Click!

Telenovela Israela-Liviu pare a nu-și găsi sfârșitul. Deși au anunțat că divorțează din cauza diferențelor ireconciliabile, din cauza că nu au mai avut relații intime și din cauză că bărbatul bea de stinge și este violent, despărțirea oficială nu s-a produs nici până astăzi. Acum, cu ocazia zilei de naștere a nepoatei Israelei, cei doi soți și-au dat iar în petic.

Ultima ispravă a celor doi s-a consumat chiar zilele trecute, iar Israela a fost nevoită să se baricadeze în baie pentru a se ascunde de nervii soțului său. Femeia și-a publicat pe o rețea de socializare calvarul.
“Dragii mei prieteni. Vreau să vă destăinuiesc că sunteți cei care mă ajută să rezist și să-mi mențin echilibrul psihic în calvarul în care mă aflu. Ieri, de ziua nepoatei mele iubite, Yuval, în timp ce voi creați o atmosferă de adevarată sărbătoare cu postările voastre superbe, Liviu nu s-a putut abține și m-a terorizat verbal și fizic, eu fiind nevoită să mă baricadez în toaleta de unde am continuat să fiu cu voi, ca nepoata mea să nu-și dea seama ce se întâmplă, unde am stat până ce a plecat de acasă. Nu am putut da telefon la 112, căci forța ușa dacă auzea și nu există posibilitatea de sms la 112, nu înțeleg de ce. Dar există audio parțial cât am putut. Jur că voi lupta pentru schimbarea legii care dă posibilitatea să devenim victime fără șansa să fim apărate de organele de drept, până la ultima picătură. Oricum, ieri am transmis mesaj că în caz că mi se întamplă ceva, făptuitorul este Liviu. Voi deschide curând o listă pentru schimbarea legii. Așa să mă ajute Dumnezeu.Vă iubesc. Israela”, a fost mesajul publicat pe pagina de Facebook a Israelei Vodo

Vezi mai mult aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]