Mihaela Rădulescu l-a ÎNŞELAT pe Elan pentru a se RĂZBUNA?! Episodul SCANDALOS, UITAT de Radu Mazăre si de lumea mondena!

Mihaela Rădulescu l-a ÎNŞELAT pe Elan pentru a se RĂZBUNA?! Episodul SCANDALOS, UITAT de Radu Mazăre si de lumea mondena!

Mihaela Rădulescu l-a ÎNŞELAT pe Elan pentru a se RĂZBUNA?! Episodul SCANDALOS, UITAT de Radu Mazăre si de lumea mondena!

Radu Mazăre, a acuzat-o pe Mihaela Rădulescu că a încălcat fidelitatea conjugală, pe vremea când era soţia omului de afaceri Elan Schwartzenberg.
Fostul edilul a lansat acuze grave la adresa “divei” de la Monte Carlo, despre care a spus că soţul a prins-o în pat cu un alt bărbat, însă povestea infidelităţii în cuplul Schwartzenberg-Rădulescu este una lungă şi întortocheată.

Cine pe cine a înşelat?!
Chiar dacă acuzele lui Radu Mazăre la adresa Mihaelei Rădulescu ar putea fi fondate cu probe, rămâne totuşi o întrebare importantă la care ea ar trebui să răspundă: De ce o femeie, care era tratată precum o prinţesă, ar fi ales să-şi înşele soţul mult iubit? Răspunsul ar putea fi descoperit analizând unul dintre scandalurile care au zdruncinat stabilitatea cuplului Schwartzenberg-Rădulescu.
În 2002, Elan şi Mihaela, care încă erau logodnici, au petrecut câteva zile la hotelul Rex din Mamaia, în compania lui Irinel Columbeanu şi a iubitei acestuia de atunci… anonima, la acea vreme, Anna Lesko.
După o petrecere care a ţinut până în zori, gaşca de petrecăreţi a plecat, în zori, cu ATV-urile spre o altă destinaţie. În spatele lui Elan s-a aşezat nu Mihaela, cum ar fi fost de aşteptat, ci Anna Lesko.
Din relatările presei la acea vreme, logodnica omului de afaceri ar fi făcut un adevărat tărăboi în momentul în care focoasa brunetă din Republica Moldova şi-ar fi aşezat mâinile pe zona intimă a lui Elan. Scandalul monstru care a ajuns şi la urechile media a propulsat-o pe Anna Lesko spre celebritate.

Nu se ştie dacă între Elan şi Anna Lesko s-a întâmplat ceva în 2002, însă un lucru este cert. Ani mai târziu, după ce omul de afaceri a divorţat de Mihaela Rădulescu, el şi frumoasa basarabeancă au format un cuplu, pentru o vreme.
De altfel, Mihaela Rădulescu a dezvăluit, în trecut, că a bănuit-o pe Anna lesko de o apropiere neobişnuită de soţul ei. “Anna Lesko a vrut să-mi ia bărbatul. Dacă Elan ar fi avut ceva cu ea, acum nu ar mai fi fost cu mine. Sunt o leoaică şi scot ghearele când cineva atentează la bunul meu”, a povestit Mihaela atunci.
Imediat după scandal, Anna Lesko a scos un videoclip pentru piesa “Ard în flăcări”, în care apărea îmbrăcată sumar şi se afla în faţa unui semn de circulaţie neobişnuit: “Atenţie, ELANI”.

Continuarea aici

capture-20161119-105548-crop

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]