Moldovenii de la Carla’s Dreams investesc bani grei în vopsea. 100 de euro pentru o mască!

Moldovenii de la Carla’s Dreams investesc bani grei în vopsea. 100 de euro pentru o mască!

Artiștii de la Carla’s Dreams recunosc faptul că dorința de anonimat nu reprezintă o misiune ușoară: petrec în jur de o oră la machiaj, înainte de orice apariție publică, și încă o jumătate pentru demachiere.

carlas

Au uimit o țară întreagă, dar nimeni nu le știe identitatea de mai bine de patru ani! Asta pentru că moldovenii de la Carla’s Dreams, idolii adolescenților de astăzi, au știut bine ce au de făcut pentru a-și putea păstra intimitatea în vâltoarea showbizului. Ei bine, încă de când au pătruns în peisajul muzical autohton și chiar dacă pe atunci nu se bucurau de faima de astăzi, artiștii și-au ascuns chipul în spatele unor măști pictate direct pe față.

Chiar dacă acest lucru îi costă destui bani, pe care îi scot din buzunar la fiecare spectacol, băieții perseverează. ”De peste patru ani, cântăm cu măștile pe față, nu este o idee originală, a fost rezultatul căutării unui răspuns la intrebarea cum să ne păstrăm intimitatea”, și-au început șirul dezvăluirilor pentru Libertatea, băieții de la Carla’s Dreams. Cât investesc într-o astfel de strategie, ne-o spun tot ei: ”Costurile diferă în funcție de complexitatea machiajului, dar dacă am face o medie, cam o sută de euro pentru fiecare aparitie a trupei”.

Folosesc vopsea alimentară

Băieții fără chip își schimbă măștile de la un spectacol la altul, iar pictarea acestora presupune o adevărată migală din partea autorului. ”Durează cam o jumătate de oră, o oră, până suntem gata”, ne-au mai spus ei. La fel de mult durează însă și… demachierea. ”Să ne dăm masca jos ne ia cam o jumătate de oră”, au adăugat aceștia.

GABI3705

Dacă cineva și-a imaginat că moldovenii de la Carla’s Dreams și-au stricat tenul din cauza măștilor, ei bine se înșeală! Artiștii nu au niciun motiv să se plângă de acest lucru, tocmai pentru că ”vopseaua” este de cea mai bună calitate. ”Folosim produse bilogice, cu coloranți alimentari și, până acum, din fericire, probleme nu am avut”, a mărturisit solistul trupei, pentru Libertatea.

Vezi mai mult aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]