Monica Gabor: Va poftesc IN VILA MEA de 4 MILIOANE de euro ! GALERIE FOTO

Monica Gabor: Va poftesc IN VILA MEA de 4 MILIOANE de euro ! GALERIE FOTO

A trăit în sărăcie, şi-a pierdut mama într-un mod cumplit, iar fiica şi-o vede din an în Paşte. Dacă n-ar fi aceste necazuri, am putea spune că Monica e cea mai norocoasă fată din lume. Cel puţin la bani. După ce Irinel Columbeanu a ţinut-o în puf la Izvorani, iubitul chinez, Mr. Pink, i-a pus şi el un palat la picioare.

S-au scurs aproape şase ani de la divorţul dintre Irinel Columbeanu (59 de ani) şi Monica Gabor (29 de ani), iar protagoniştii şi-au continuat vieţile diametral opus. Afaceristul a rămas în vila de la Izvorani (jud Ilfov), are grijă de fiica Irina Columbeanu (10 ani) şi nu şi-a refăcut viaţa amoroasă, în timp ce Monica s-a stabilit în SUA, la Malibu, California, unde a devenit regină în inima şi în vila afaceristului chinez Mr. Pink, pe numele lui adevărat Poe Qui Ying Wangsuo.

Despre vilă vom vorbi şi noi mai departe, căci recent Moni a deschis porţile palatului şi ne-a arătat în ce lux trăieşte. Dacă exteriorul casei nu mai era de mult un secret, acum vedeta a filmat fiecare părticică din interior şi a pus filmuleţul pe reţeaua de socializare Facebook. Practic, te “dor” ochii de atâta lux! Vila, evaluată la 4 milioane de dolari, are vinotecă, saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie complet albă, cu mobilă din lemn masiv, piscină înconjurată de palmieri etc. Reşedinţa lui Mr. Pink este populară în SUA, pentru că mai mulţi solişti de culoare au „antamat-o” pentru diverse filmări.

Înainte să se lăfăie în palatul lui Irinel şi în vila de la Malibu, Moni a cunoscut şi partea mai puţin plăcută a vieţii, sărăcia. Oricum, destinul ei aduce mult cu cel al Cenuşăresei. În oraşul natal, Bacău, şatena locuia într-un bloc modest, cu patru etaje, iar vacanţele şi le petrecea la ţară, în satul bunicilor, Răcăciuni, judeţul Bacău. De oraşul în care s-a născut o mai leagă câteva rude, printre care şi tatăl ei, Emil Gabor. Mama sa, Veronica Bulai, a murit în august 2013, lovită de o bucată de stâncă, la ieşirea din Peştera Polovragi.

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]