NICIO RUDA NU L-A VIZITAT ! Ce s-a intamplat cu MORMANTUL lui Aurelian Preda

NICIO RUDA NU L-A VIZITAT ! Ce s-a intamplat cu MORMANTUL lui Aurelian Preda

NICIO RUDA NU L-A VIZITAT ! Ce s-a intamplat cu MORMANTUL lui Aurelian Preda

La slujba de pomenire, familia artistului nu a putut sa ajunga !

 

Mormantul lui Aurelian Preda a cazut prada zapezilor si inghetului, in ultimele zile, cand intreg judetul Constanta a ramas pur si simplu izolat de restul tarii.

Mormantul lui Aurelian Preda a fost inghitit cu totul de zapezi, dupa cateva zile in care a nins fara incetare iar temperaturile au coborat cu mult sub zero grade. Calugarii de aici, unii dintre ei buni prieteni cu regretatul cataret, au iesit de mai multe ori pe zi pentru a face curatenie si pentru a imprastia zapada, insa cateva minute mai tarziu, locul devenea din nou complet alb.

Pe 6 ianuarie, oamenii bisericii au tinut o slujba de pomenire pentru Aurelian Preda, pe care il chema si Ion. Infruntand un ger napraznic si o ninsoare teribila, la mormantul interpretului s-au strans putin peste 10 persoane, care i-au facut artistului „vesnica pomenire”.

Din pacate, membrii familiei nu au putut ajunge la Dervent, cu toate ca facusera toate pregatirile din timp. In acel moment, drumurile catre Constanta erau blocate pur si simplu iar politia nu permitea soferilor sa intre pe ele. Cei care au asistat la slujba au fost doar oamenii bisericii si cativa apropiati de prin fata locului.

Va reamintim ca regretatul Aurelian Preda a murit toamna trecuta, la capatul unor lungi probleme de sanatate.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]