NU MAI VOR să se căsătorească !!! MOTIVUL, NAUCITOR ! Bianca Drăgușanu și Victor Slav SOCHEAZA DIN NOU

NU MAI VOR să se căsătorească !!! MOTIVUL, NAUCITOR ! Bianca Drăgușanu și Victor Slav SOCHEAZA DIN NOU

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai vor !

S-au căsătorit la nici un an după ce s-au cunoscut, au divorțat cu scandal la numai câteva luni după nunta de vis, s-au împăcat, au devenit părinți și și-au schimbat cu totul prioritățile. Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai vor să audă de emisiuni în care să le fie analizată viața pas cu pas și nici nu se grăbesc să treacă din nou pe la ofițerul Stării Civile.

La sfârşitul anului 2012, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut la filmările pentru o ediţie specilă a emisiunii “Dansez pentru tine”, care se difuza de Revelion la Pro TV. Cei doi s-au căsătorit în luna septembrie a anului următor, la Starea Civilă a sectorului 3, au avut o nuntă de vis, dar au divorţat câteva luni mai târziu, în urma unui scandal cu amanți la Paris.

Viaţa lor a fost un adevărat reality show, iar Bianca și Victor au fost mereu în atenţia publicului. După divorț, puțini credeau că cei doi vor mai ajunge să-și vorbească, nu să formeze din nou un cuplu, dar viața a avut alte planuri. Din octombrie, 2016, Bianca și Victor sunt părinții unei fetițe și par un cuplu mai sudat ca niciodată. Ne-am întâlnit cu ei la filmările pentru noul sezon al emisiunii “Roata Norocului” de la Kanal D, unde am aflat că nu mai vor să facă un spectacol mediatic din viața lor personală.

“Nu ne-am gândit la un reality-show atâta timp cât unul cu noi doi nu înseamnă decât să ne expunem viaţa personală. Dacă înseamnă altceva, ne mai gândim”, ne-a declarat Victor Slav, care era supărat că el şi Bianca au pierdut una dintre rundele jocului care va reveni pe micile ecrane din 29 ianuarie.

Întrebați dacă vor să se recăsătorească, Bianca și Victor au fost foarte fermi. “Noi am făcut nuntă la biserică şi nu mai are rost să facem încă una, deşi ne-am despărţit. Nu ai cum să mai faci încă una, aia nu e nuntă. Noi suntem deja uniţi în faţa lui Dumnezeu şi nu mai avem cum să ne căsătorim în biserică”, ne-au povestit cei doi.

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]