OANA RADU a fost desfiinţată de fani. Imaginea care i-a făcut să exclame: „Travestitule!“

OANA RADU a fost desfiinţată de fani. Imaginea care i-a făcut să exclame: „Travestitule!“

OANA RADU a fost desfiinţată de fani. Imaginea care i-a făcut să exclame: „Travestitule!“

Cunoscută pentru faptul că a slăbit 65 de kilograme într-un timp record, cântăreaţa Oana Radu a primit în această dimineaţă câteva replici dure din partea fanilor săi.

Din câte se pare, ceea ce i-a supărat cel mai tare pe fanii artistei Oana Radu a fost o imagine pe care aceasta a postat-o în dimineaţa de sâmbătă, imediat după ce a ieşit de la salonul de înfrumuseţare. Din cauza faptului că şi-a accentuat sprâncelene şi conturat pomeţii mai tare decât până acum, imaginea pe care Oana Radu a postat-o pe Facebook nu i-a adus altceva decât replici dintre cele mai dure şi răutăcioase.

Chiar dacă respectiva imagine a strâns aproape 2 mi de „Like“-uri, fanii s-au grăbit să o critice pe artistă, iar aceasta a fost desfiinţată de către internauţi, care i-au lăsat numeroase comentarii negative.

„Sincer, fără suparăre, Oana dar tu cam bei? Pari cam beată în unele poze, de exemplu şi aici. Ce privire de alcoolic ai. Travestitule!“, „Erai mai frumoasă grăsuţă. Acum arăţi naşpa“ sau „Draga mea, te-ai botoxat, sprâncenele prea gros desenate, cred că ai umblat şi pe la pomeţi. Ţi-ai schimbat fizionomia, păcat. Îmi plăcea de tine când te-am văzut ambiţioasă. Vezi ce înseamnă faima? Un fel de autodistrugere!“, au fost doar câteva dintre comentariile primite de către Oana Radu pe reţelele sociale.

Oana Radu s-a trezit că e dur criticată de către fani, după ce a postat această imagine pe Facebook

Sursa. 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]