Roxana Dobre, gravidă cu al doilea copil, vrea să îl părăsească pe Florin Salam. Motivul, unul halucinant

Roxana Dobre, gravidă cu al doilea copil, vrea să îl părăsească pe Florin Salam. Motivul, unul halucinant

Vestea că Florin Salam ar fi avut o amantă și aluziile acesteia cu privire la un copil care ar fi putut apărea din relația cu manelistul au făcut-o pe Roxana Dobre, și mai vulcanică ca de obicei din cauza sarcinii, să explodeze și să facă un gest extrem.

Astfel, conform unor surse bine informate din preajma manelistului, Roxana Dobre a vrut, noaptea trecută, să renunțe, definitiv, la relația pe care o are cu Florin Salam, scrie spynews.ro. În ciuda asigurărilor primite de la manelist cu privire la relația lor, Roxana a fost la un pas să părăsească, alături de fiica ei, domiciliul conjugal, iar doar intervenția mamei sale a făcut ca bruneta să rămână în casa pe care o împarte cu Florin Salam.

Evident, în ciuda intervențiilor, scandalul dintre cei doi, spun sursele noastre, ar fi putut fi auzit în toată zona de nord a Capitalei, reproșurile făcute cu un ton ridicat, cuvintele grele și replicile tăioase fiind la ordinea zilei.

Problema este cu atât mai delicată cu cât, spun sursele noastre, Roxana pare decisă să îl facă să sufere pe Florin Salam, ea amenințându-l pe acesta că, din cauza amantelor, nu îi va mai permite să își vadă fetița. Culmea, aceasta nu este singura femeie despre care s-ar spune că i-ar fi fost amantă manelistului, dar, pare-se, declarațiile ei legate de faptul că ar fi putut avea un copil cu manelistul, de aceeași vârstă cu cel pe care acesta în are cu Roxana, au scos-o din minți pe femeia însărcinată cu un băiețel.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]