Si-a visat fiica moartă: «Tati, ajută-mă!» – Mihai Onilă, DESTAINUIRI

Si-a visat fiica moartă: «Tati, ajută-mă!» – Mihai Onilă, DESTAINUIRI

S-au scurs mai bine de 40 de zile de la tragedia care l-a îngenunchiat pe Mihai Onilă, fostul component al trupei AXXA. Artistul şi-a pierdut unicul copil, dar a găsit puterea să ne spună cum e viaţa lui fără Ioana Emily Hope şi cum comunică, în vis, cu micuţa care a fost incinerată în luna decembrie.

Image result for mihai onila poze

Pe 24 noiembrie, o veste tristă, venită din străinătate, a şocat pe toată lumea. Mihai Onilă, fostul solist din trupa AXXA, destrămată în 2004, şi-a pierdut unicul copil. Fetiţa lui de doar 10 ani, Ioana Emily Hope, a decedat în Belgia, în urma unei afecţiuni fără leac, tumoare pe creier. Nenorocirea a fost urmată şi de o serie de controverse, căci artistul a şocat pe toată lumea când a decis să-şi incinereze copila, în loc să o îngroape creştineşte.

Image result for mihai onila poze

Se pare că Mihai a găsit puterea să meargă înainte: şi-a reluat concertele în Belgia, acolo unde e stabilit din 2013 alături de soţia Adriana, dar şi conferinţele de spiritualitate, el fiind adept al Ordinului lui Melchizedek (n.r. adepţi ai lui Christos, care lucrează în mod specific cu Fiinţele Luminii).

Nu a reuşit să ajungă încă în România şi să împrăştie pe munte o parte din cenuşa fiicei, aşa cum a promis, dar că o va face în viitorul apropiat. Momentan, cenuşa micuţei Ioana Emily Hope este păstrată acasă, într-o urnă albă, în casa lor din Antwerpen, Belgia.

În schimb, Mihai comunică extrasenzorial cu fetiţa şi a povestit o întâmplare tulburătoare.

“Adriana, soţia mea, o visează foarte des, eu comunic cu ea mai mult mental. O singură dată am visat-o, mi-a apărut în vis foarte repede, într-o secundă, dar am simţit-o foarte aproape de mine, de obrazul meu. Mi-a spus «Tati, ajută-mă, fii puternic!». Imediat după aceea a dispărut, iar eu m-am trezit. Au trecut deja 40 de zile fără fetiţa noastră, ne-am ocupat de parastas, de cele creştineşti. Oricum, pentru noi, copila noastră trăieşte. Nu în trup, ci într-o altă dimensiune. Ea ne dă putere să mergem înainte cu credinţă şi cu putere în Dumnezeu”, relateaza Mihai Onilă.

Image result for mihai onila poze

Chiar dacă cele 40 de zile de la deces s-au împlinit pe 2 ianuarie, Mihai şi Adriana au făcut parastasul şi slujba de pomenire sâmbătă, pe 7 ianuarie, chiar de ziua onomastică a micuţei Ioana Emily Hope, evident cu dezlegare de la preot.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]