Sora unei DIVE AUTOHTONE a murit asfixiată si torturată ! „A fost o răzbunare”

Sora unei DIVE AUTOHTONE a murit asfixiată si torturată ! „A fost o răzbunare”

CUTREMURATOR ! A murit asfixiată si torturată ! „A fost o răzbunare”

Sora sa a murit asfixiată la 28 de ani !

Sora Elenei Cârstea a murit asfixiată, în urmă cu mai mulți ani. Astăzi însă, artista a anunțat că și cealaltă soră a ei, Ofelia, a încetat din viață, răpusă de cancer la doar 48 de ani. O altă tragedie în viața unei familii a cărei dramă a început cu uciderea, Sandei, în urma unei răzbunări.

Sora Elenei Cârstea a murit asfixiată. Artista și-a pierdut cele două surori, într-un mod cumplit.  Elena Cârstea a mai avut o soră, pe Sanda, care a murit la 28 de ani torturată, cel mai probabil în urma unei răzbunări. „Sora mea a murit asfixiată. A fost o răzbunare pentru că ea avusese o relaţie cu un căpitan de vas, care fugise în străinatate cu vasul şi cu echipajul vasului”, a declarat Elena Cârstea într-o emisiune televizată.

Drama familiei Elenei Cârstea. Sora ei a murit asfixiată.

Acum, binecunoscuta cântăreață Elena Cârstea este din nou în doliu.

Ofelia, soar cea mică a vedetei a încetat din viață, duminică, 15 ianuarie. Femeia avea 48 de ani, era avocat și avea un băiețel în vârstă de 13 ani. „Surioara mea cea mică și frumoasă și bună s-a stins azi după o crâncenă luptă cu cancerul. Mulțumiri tuturor doctorilor și asistenților care au avut o deosebită grijă de la spitalul Dr Carl Wolff din Sibiu. Doamnei Dr Patran secția Oncologie, spitalul Județean”, a anunțat cântăreața.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]