Toată lumea s-a mirat atunci când l-a văzut la petrecerea Viva! Ce mesaj era scris pe tricoul lui Șerban Copot

Toată lumea s-a mirat atunci când l-a văzut la petrecerea Viva! Ce mesaj era scris pe tricoul lui Șerban Copot

Șerban Copot, tatăl a doi copii,  este renumit pentru implicarea în proiecte sociale, ce vin în folosul oamenilor de rând, astfel că și la marea petrecere mondena ce a avut loc aseara a avut o apariție cu un puternic mesaj social. Artistul și-a făcut apariția purtând pe sub sacou un tricou negru ce avea imprimat mesajul “DA, vaccinării!”

Mai mult, Serban a fost insotit e un cameraman și le-a luat interviu celor mai cunoscute vedete din România, care sunt și părinti, întrebandu-i daca au incredere in actiunile benefice ale vaccinurilor aplicate celor mici.  Subiectul vaccinarii copiilor a fost dezbătut recent de artist, după ce s-a confruntat cu o problema majora pe care o au mai toți părinții cu copii mici din România. Mai exact, solistul trupei Animal X a căutat cu disperare vaccinurile pe care trebuie să i le faca băietelului sau în vârstă de doar două luni. Din păcate, acestea au fost de negăsit, desi sunt esențiale pentru sănătatea copiilor cu varsta de pana intr-un an. „De cateva luni constat ca lipsesc cu desăvârșire din tara vaccinuri care sunt esențiale pentru copiii cu vârstă de până la un an.

Caut, mai bine spus, sap după vaccinul Infanrix Hexa, dând telefoane în stânga și în dreapta de parcă trebuie să fac rost de cine-stie-ce-Doamne-iarta-mă! Asta e vaccinul care se face la 2 luni antidifterie, antitetanos, anti-tuse convulsiva, antipoliomielita, anti-haemophilus influenzae B, antihepatita B”, spune Șerban.

Vezi mai mult aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]