VESTE-BOMBA despre Mirela Boureanu Vaida ! Ce TALENT !

VESTE-BOMBA despre Mirela Boureanu Vaida ! Ce TALENT !

VESTE-BOMBA despre Mirela Boureanu Vaida

Mirela Boureanu Vaida va face parte din echipa sezonului 11 a showului „Te cunosc de undeva”, care va fi difuzat tot la Antena 1, cel mai târziu din luna februarie sau din martie, când vor începe filmările noului sezon al emisiunii.

„Mirela este încântată că va face parte din acest show pentru că are o voce extraordinară, ştie să danseze şi a făcut audienţă cu toate emisiunile care i s-au dat pe mână. Este încântată de acest nou proiect la care va participa, este o producţie pe care o apreciază mult şi abia aşteaptă să înceapă filmările”, ne-a povestit o sursă din apropierea vedetei. Astel că, fanii Mirelei pot fi fericiţi că vedeta lor preferată se va întoarce la lucru foarte repede pe micile ecrane şi nu îi vor mai duce dorul prea mult.

Ultima parte a anului trecut a fost unul plin pentru prezentatoarea reality show-ului „Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1.

După ce a devenit mamă pentru a doua oară, Mirela Boureanu Vaida a ales să nu se mai întoarcă la emisiunea pe care o prezenta.

Mirela Boureanu Vaida (34 de ani) nu va sta pe bară prea mult timp.

Vedeta va reveni abia în sezonul următor la cârma emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, unde fanii o aşteaptă cu nerăbdare. Acest lucru se va întâmpla spre toamnă, atunci când îi va expira și contractul Paulei Chirilă, semnat pe un singur sezon.

 Mirela nu va sta degeaba, căci va avea multă treabă. Are blogul său unde scrie noutăţile din viaţa ei, se ocupă în continuare de cei doi copii ai săi, Carla şi Vladimir Alexandru, are spectacole la teatrul Constantin Tănase din Bucureşti şi se aude că va fi invitată specială la o nouă emisiune de la Antena 1.
loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]