EURO 2016: Tricolorii, ţinta glumelor pe Facebook

EURO 2016: Tricolorii, ţinta glumelor pe Facebook

Reprezentativa României se pregăteşte intens pentru debutul la EURO 2016. Cu o zi înaintea meciului cu Franţa, elevii lui Anghel Iordănescu au devenit ţinta ironiilor.

O poză circulă pe Facebook şi este distribuită masiv de fani. În fotografia respectivă, jucătorii noştri au fost imortalizaţi în momentul în care au descărcat bagajele, la hotelul la care sunt cazaţi. Poza este însoţită de un mesaj sugestiv: „Lasă-l pe avarii, boss, că nu stăm mult”.

Naționala de fotbal a României nu a mai învins Franța, prima sa adversară de la EURO 2016, de 44 de ani, iar bilanțul meciurilor cu ”Les Bleus” le este complet defavorabil jucătorilor noștri.

Pe 8 aprilie 1972, România obținea ultima dintre cele trei victorii reușite în fața echipei Franței, 2-0 la București, într-un meci amical, prin golurile marcate de Anghel Iordănescu, actualul selecționer al tricolorilor, și Cornel Dinu.

Bilanțul general este de trei victorii ale României, cinci egaluri și opt victorii ale Franței, cu un golaveraj de 15-21.

Ultimul meci dintre cele două echipe s-a desfășurat pe 6 septembrie 2011, în preliminariile EURO 2012, la inaugurarea Arenei Naționale, și s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]