60 de ani de INCHISOARE, desi era NEVINOVAT ! CE A DECLARAT in ziua eliberarii, I-A UIMIT PE TOTI !

60 de ani de INCHISOARE, desi era NEVINOVAT ! CE A DECLARAT in ziua eliberarii, I-A UIMIT PE TOTI !

Un deţinut în vârstă de 79 de ani, care şi-a petrecut ultimii 63 de ani în spatele gratiilor, în Philadelphia, a primit şansa de a fi liberat condiţionat, însă el a refuzat aceasta oferta.

Joseh Ligon a fost încarcerat la vârsta de 15 ani, fiind condamnat la închisoare pe viaţă după ce în 1953 a fost implicat în uciderea a doi oameni. El a primit şansa de a fi liberat condiţionat, însă a refuzat-o.

Acesta se consideră şi acum nevinovat şi a refuzat oferta din principiu, solicitând să fie eliberat fără să mai fie supravegheat în libertate.

Oferta a venit după ce instanţa supremă a SUA a decis ca deţinuţii care au fost condamnaţi ca minori la închisoare pe viaţă să primească şansa eliberării condiţionate.

„A stat închis destul. Nu vrea să fie eliberat sub supraveghere sau condiţionat. Vrea să fie pur şi simplu eliberat”, a declarat Bradley Bridge, de la Asociaţia Avocaţilor Apărării din Philadelphia.

„Vor să-l aducă în faţa unei comisii de eliberări condiţionate. Serios? Nu mai are niciun rost să-l ţină în închisoare”, a spus şi Marsha Levick, avocată.

sursa aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]