A RECUNOSCUT ! Tenisman român, SUSPENDAT pe viaţă pentru implicare în mafia pariurilor!

A RECUNOSCUT ! Tenisman român, SUSPENDAT pe viaţă pentru implicare în mafia pariurilor!

SOCANT !

Lovitură grea primită de tenisul românesc la început de sezon: Alexandru Carpen (30 de ani) a fost suspendat pe viaţă după ce şi-a recunoscut implicarea în trucarea meciurilor! Carpen, jucător care în trecut a ocupat locul 1.088 ATP – cea mai bună clasare a sa, este primul tenismen român pedepsit pentru astfel de fapte.

În urma unei investigaţii a Unitatăţii pentru Integritatea Tenisului (TIU), Alexandru Carpen a primit pedeapsa maximă: suspendare pe viaţă! Carpen a fost găsit vinovat pentru o faptă comisă în anul 2013, atunci când românul a încercat să corupă un alt jucător înaintea unui meci. Potrivit BBC, Alexandru şi-ar fi recunoscut vinovăţia în 2015, însă oficialii din tenis au avut nevoie de aproape doi ani pentru a decide sentinţa.
Alexandru Carpen nu mai jucase niciun meci din august 2015, atunci când a pierdut cu 6-0, 6-1 în faţa lituanianului Laurinas Grigelis. Carpen nu a intrat niciodată în Top 1.000 ATP, participând în turnee slabe, de nivel ITF. La simplu nu a câştigat niciul titlu, însă la dublu a triumfat de 12 ori în circuitul ITF. Cele mai bune clasări ale acestuia în ierarhia mondială au fost: 1.088 ATP la simplu, în anul 2007, respectiv 274 la dublu, în anul 2015.
loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]