ACUM SE POATE ! IATA TOTUL, EXPLICAT pas cu pas ! CUM poti sa SPIONEZI un TELEFON MOBIL

ACUM SE POATE ! IATA TOTUL, EXPLICAT pas cu pas ! CUM poti sa SPIONEZI un TELEFON MOBIL

ACUM SE POATE ! TOTUL, EXPLICAT pas cu pas ! IATA CUM poti sa SPIONEZI un TELEFON MOBIL

Sunt multe motive pentru care ai vrea să înveți cum spionezi un telefon mobil, iar soluțiile disponibile sunt mai simple decât ai crede. Cele mai multe nu sunt însă gratuite.

E o temă delicată din multe puncte de vedere. În foarte multe circumstanțe activitatea este și ilegală. Există însă suficient de multe situații în care ar fi bine să știi cum spionezi un telefon mobil, mai ales dacă este vorba de un copil sau un angajat. În privința partenerului de viață care crezi că te înșeală, zona de legalitate este un pic mai gri. Atunci ar fi bine să consulți un avocat, mai ales dacă vrei să folosești dovezile adunate într-un proces.

 

 

În definitiv, până când copilul tău devine major, este responsabilitatea ta să te asiguri că nu intră în situații buclucașe. Ar fi ideal să nu fii nevoit să-i supraveghezi îndeaproape activitatea pe mobil, dar dacă ai epuizat toate celelalte soluții, mai bine să fie în siguranță, decât să-ți pară rău. Același principiu se aplică și în cazul angajaților. Dacă ai o flotă de telefoane pe care le-ai pasat subalternenilor, ai tot dreptul să instalezi diverse aplicații pe ele, cum ei au dreptul să le închidă la terminarea programului și în weekend. Nu este exclus să înveți cum spionezi un telefon mobil pentru propriul terminal, în cazul în care ești stresat că ți l-ar putea fura cineva și vrei să te asiguri că faci tot ce îți stă în putință să-l recuperezi. Într-o asemenea situație, cu informațiile obținute prin programul de spionaj ai putea ajuta autoritățile.

var Cum spionezi un telefon mobil instalare

Ce trebuie să știi dacă te gândești să înveți cum spionezi un telefon mobil

Cum am scris și în introducere, legalitatea gestului de a spiona un telefon mobil variază foarte mult de la caz la caz și de la țară la țară. Același principiu este valabil și dacă te gândești de exemplu să înregistrezi apeluri telefonice în scopul utilizării înregistrărilor într-un proces. În principiu, dacă îți supraveghezi copilul minor sau angajații prin intermediul telefonului de firmă, ar trebui să nu ai probleme.

Ca principiu de funcționare, merită reținut că sistemul pe care urmează să-l detaliez mai jos nu este magic. Deși autoritatile iti pot accesa convorbirile telefonica și îți pot folosi telefonul de pe masă pe post de reportofon, pentru ca tu să faci același lucru ai nevoie să instalezi un mic progrămel. Asta înseamnă că trebuie să ai acces fizic, pentru câteva minute, la telefonul pe care vrei să-l spionezi. Nu s-a inventat încă sistemul sau, mai bine zis, nu este disponibilă pentru cetățeni obișnuiți o metodă gratuită prin care introduci un număr de telefon într-o fereastră și subit afli întregul traseu al acelui telefon, istoricul apelurilor și întregul conținut al conversațiilor de pe WhatsApp. Toate acestea se pot realiza doar cu programe dedicate de spionaj, majoritatea contra cost cu prețuri destul de generoase.

De ce anume ai nevoie pentru a spiona un telefon mobil

Pentru acest material am studiat foarte multe aplicații și servicii online menite sa te ajute sa spionezi de la distanta activitatea desfășurată pe un smartphone. Partea îngrijorătoare este că întregul sistem e mai simplu decât ai crede. În funcție de echipa în care joci, partea bună sau frustrantă este că iPhone-uri sunt un pic mai protejate și restrictive în privința programelor de spionaj. Majoritatea soluțiilor disponibile pentru iDevice-uri în acest scop necesită un terminal cu jaolbreak pe care aveți disponibilă aplicația Cydia. În contextul în care soluții de jailbreak nu sunt disponibile pentru ultimele versiuni de iOS 10, procesul devine subit mai complicat. Dacă ai prin casă în continuare un iPhone cu iOS 9, atunci ai noroc. În privința terminalelor cu Android, modul prin care instalezi un program de spionaj este mult mai simplu. Există câteva beneficii în plus dacă ai un mobil cu drepturi de root precum acces la conversațiile și pozele de pe Facebook Messenger, BBM, Viber sau Email, dar poți trăi și fără ele. În plus, ai acces la discuțiile de pe WhatsApp, iar având în vedere numărul foarte mare de persoane care folosesc acea platformă, s-ar putea să îți fie suficient.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]