Adevăratul motiv al MORȚII lui Adrian Pintea! Ce l-a ucis

Adevăratul motiv al MORȚII lui Adrian Pintea! Ce l-a ucis

Era un monstru sacru al scenei romanesti. Cucerise pe toata lumea cutalentul lui. Dar firul vietii i s-a rupt brusc. Ce l-a omorat pe Adrian Pintea? Sotia lui, care a scris o carte despre viata artistului, a dezvaluit ca de vina pentru moartea lui a fost. un implant dentar. Adrian Pintea a sfarsit din cauza unui vis pe care n-a mai apucat sa-l implineasca: visul de a avea o dantura de Hollywood.

S-a stins din cauza unui implant dentar! Adrian Pintea a murit pentru ca isi dorea cu ardoare sa aiba un zambet ca al actorilor din Cetatea Filmului american. Dezvaluirea sta scrisa in paginile cartii biografice.

Si cum talentul sau impresionant i se parea ca nu e de ajuns, Pintea s-a gandit ca ar avea si mai mult succes cu o dantura nou-nouta. Se simtea complexat. Ani de-a randul, zambetul, pe care il credea imperfect, l-a macinat, l-a chinuit. pana cand a decis sa faca o schimbare.

Si regizorul Sergiu Nicolaescu ii spusese ca are un chip extraordinar pentru film, dar nu il avantajeaza dantura. Atunci Adrian Pintea a apelat la un implant, desi sanatatea ii era deja subreda. Suferea de hepatita. A insistat sa faca totusi lucrarile dentare complexe.Dupa operatie, era alt om. In cateva luni era de nerecunoscut. Nu, operatia nu reusise. Adrian Pintea era cu un picior in groapa.

In scurt timp, cu toate tratamentele, septicemia l-a rapus. A murit tinandu-si iubita de mana, mutilat de suferinta. N-a mai apucat sa-si implineasca dorinta.Visul l-a ucis, scrie a1.ro.

Mai mult aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]