Administrația Penitenciarelor nu a primit nicio solicitare de permisie din partea lui Borcea! Nu a ridicat un deget să-și vadă fiul!

Administrația Penitenciarelor nu a primit nicio solicitare de permisie din partea lui Borcea! Nu a ridicat un deget să-și vadă fiul!

Vestea că Valentina Pelinel a născut ieri un băiețel l-a găsit pe Cristi Borcea ”cazat” într-o celulă a Penitenciarului Jilava. Fericitul eveniment ar fi putut însemna pentru fostul boss dinamovist o gură de aer respirat în libertate însă omul de afaceri nu s-a sinchisit în nici un fel să primească o permisie de câteva zile pentru a-l ține în brațe pe micuțul Milan Cristian. Nici la șefia pușcăriei, nici la cea a Administrației Penitenciarelor nu a ajuns vreun document prin care Borcea să se ceară ”afară”. Măcar pentru bună purtare.

Faptul că Valentina a dat viață unei mogâldețe despre care toată lumea spune că ar fi al lui Borcea nu-l ajută, deocamdată, cu nimic pe omul de afaceri dacă acesta ar vrea să iasă temporar din pușcărie folosindu-se de acest eveniment. Ar fi nevoie de un certificat de naștere al micuțului pe care să fie scris, negru pe alb, în dreptul tatălui, numele fostului finanțator al echipei Dinamo. Actul ar trebui să ajungă la închisoare, iar șefii de acolo să convoace o comisie care să studieze cazul și să decidă dacă se impune acordarea unei invoiri în regim de urgență. Cum Borcea nu are cum să părăsească celula pentru a-și recunoaște copilul – pentru că nu este căsătorit cu Valentina -, procedura s-ar putea derula prin avocați și notari, cu ajutorul unei procuri. Aceasta ar fi varianta ideală pentru Borcea dacă, în următoarele săptămâni, ar dori totuși să-și sărute iubita și pe noul născut, Milan Cristian, cel mai mic dintre moștenitorii săi.

Continuarea aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]