ALERTĂ LA PARIS! LUARE DE OSTATICI! TREI MORȚI!

ALERTĂ LA PARIS! LUARE DE OSTATICI! TREI MORȚI!

Luarea de ostatici de la Paris a luat sfârșit. Atacatorul a fost ucis în urma unei operațiuni în forță a trupelor speciale

Luarea de ostatici de la Paris a luat sfârșit. Atacatorul a fost ucis în urma unei operațiuni în forță a trupelor speciale 416

UPDATE: Oficiali ai Poliției franceze au explicat că trei persoane au fost ucise în urma luării de ostatici din cartierul Magnanville – polițistul înjunghiat inițial, soția acestuia și atacatorul, conform The Guardian.

Poliția a încercat să negocieze cu atacatorul, dar acesta nu a răspuns. În cele din urmă, polițiștii au luat cu asalt casa în care bărbatul luase prizonieri soția și fiul polițistului ucis.

Pe băiat au reușit să îl salveze, dar femeia a fost ucisă de atacator.

Un bărbat a ucis luni seară cu mai multe lovituri de cuțit un polițist la Magnanville în apropiere de Paris, înainte de a-i lua ostatici pe soția și fiul victimei la domiciliul lor, potrivit unor surse din poliție, informează AFP.

Polițistul a fost ucis când se întorcea acasă seara devreme, dar nu se cunoaște încă motivul agresorului, potrivit Ministerului de Interne.

Atacatorul l-a ucis pe polițist cu nouă lovituri de cuțit.

Conform Daily Mail, polițiștii încearcă la acest moment să negocieze cu atacatorul.

Toată zona a fost evacuată de autorități.

Sursa.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]