Andreea Bănică, criticată dur după ce a postat o poză matinală: ”Tot în chiloți. Mai maturizează-te, fii și tu o doamnă” | FOTO

Andreea Bănică, criticată dur după ce a postat o poză matinală: ”Tot în chiloți. Mai maturizează-te, fii și tu o doamnă” | FOTO

 

Andreea Bănică este mândră de trupul ei și nu ratează nicio ocazie să arate tuturor acest lucru. Luni dimineață ea a postat pe Facebook o imagine în care apare sumar îmbrăcată, iar fanii nu au avut prea multe cuvinte de laudă, ba dimpotrivă.

Andreea Bănică  s-a fotografiat doar în lenjerie intimă şi se pare că acest lucru nu a fost pe placul tuturor fanilor săi.„Cum să faci poză în chiloţi? Nu ţi-e ruşine să ieşi aşa la cafea?”,De 15 ani tot în chiloți pozezi. Maturizează-te odata! Fii o doamnă!”, ”In chiloți ți-ai făcut poză???? Adica, stai cp e ceva normal la voi….mp mir cp ai maioul pe tine”, ”Și șosete? e cam frig!!!”

andreea_banica

Au existat însă şi voci care au apreciat îndrăzneala vedetei şi i-au făcut câteva complimente: „Mă înnebuneşti cu formele tale”, a comentat unul dintre fanii ei.

Andreea Bănică are 37 de ani și este căsătorită cu Lucian Mitrea. Cei doi au împreună o fetiță de șase ani pe nume Sofia.

Mai mult aici

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]